Погрози, розповсюдження моїх даних від компанії (lightcredo.org)

Дописи
6
Реакції
3
Бали
3
Медведюк Зоряна Петрівна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Компанія розповсюджує мої фото,і мої дані
Чому ці компанії взагалі існують в Україні
(Light Credo)

lightcredo.webp

Компанія розповсюджує мої фото,і мої дані
Чому ці компанії взагалі існують в Україні
(Light Credo)
З якого приводу вони розповсюджують ваші фото і дані?

Я вот такое нашел, когда хотел найти их сайт и, честно сказать, офигел...
Промокод від Lightcredo

Промокод від Lightcredo на позику в криптовалюті

Ндаааааа.....

Я взяла позику,в розмірі 100 юзд,на сьогоднішній день вони хочуть до повернення 10000 яких в мене немає,і домовитися з ними не можливо, сьогодні вони до всіх оточуючих розіслали моє фото і всяке про мене пишуть,я незнаю як їх зупинити😭

Велику дурницю зробила(((підкажіть будь ласка що мені робити,немає докого звернути за парадою

Велику дурницю зробила(((підкажіть будь ласка що мені робити,немає докого звернути за парадою
Ігноруйте. Або віддавайте те, хо вони просять. Тут не багато варіантів. Але ж через деякий час ігнору, думаю, скинуть до адекватної суми.

Забудьте о них и игнорируйте, окружению скажите, что это мошенники, после длительного игнора, что то могут и предложить, хотя я советовал бы вообще за них забыть, ибо есть вероятность, что на Вас повесят ещё один кредит, поэтому принимать решение только Вам

Я взяла позику,в розмірі 100 юзд,на сьогоднішній день вони хочуть до повернення 10000 яких в мене немає,і домовитися з ними не можливо, сьогодні вони до всіх оточуючих розіслали моє фото і всяке про мене пишуть,я незнаю як їх зупинити😭
Який термін?

Ігноруйте. Або віддавайте те, хо вони просять. Тут не багато варіантів. Але ж через деякий час ігнору, думаю, скинуть до адекватної суми.
Дякую вам, скажіть будь ласка ці компанії колись закриють,вони не легальні

О_о, вже і по цій кріптошаразі теми з*являються.

Це нова компанія ,від бід капітал і кріпсі
Якщо вернути час назад,яб ніколи туди не залізла.
Я вам дякую щиро за підтримку,і поради
Мені зараз справді легше 🤗

после ста тем по битам и крипси вы решили взять деньги у них подобных, теперь пожинаете плоды. Раз денег нет, то не отвечать на их звонки и сообщения, без оплаты долга вы никак их не остановите пока сами не отстанут

Назад
Угорі