Погрози колекторів та СМС з кодом активації від різних сервісів

• Автор теми Автор теми Вікторія888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 486

Вікторія888

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Вікторія888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Маю багато мфо та протермінувань ,стикнулася з наступною ситуацією в месендер написали , що я маю сплатити n-ну суму до такоъ то години , в разі чого почнуть з того що телефони родичів будуть вимкнені (з його слів).Також паралельно на мій номер приходять смс з кодом активації від різних сервісів, на які я не подавала активацію,чи вхід.
Підкажіть будь ласка чи хтось з таким мав досвід,або можливо знає яка МФО на таке спроможна ,або лякає так і можливо поради до вирішення цієї ситуації ( на питання від якої він мфо - відповіді не дають).

Доброго дня.
Маю багато мфо та протермінувань ,стикнулася з наступною ситуацією в месендер написали , що я маю сплатити n-ну суму до такоъ то години , в разі чого почнуть з того що телефони родичів будуть вимкнені (з його слів).Також паралельно на мій номер приходять смс з кодом активації від різних сервісів, на які я не подавала активацію,чи вхід.
Підкажіть будь ласка чи хтось з таким мав досвід,або можливо знає яка МФО на таке спроможна ,або лякає так і можливо поради до вирішення цієї ситуації ( на питання від якої він мфо - відповіді не дають).
Добрий день. Та всі можуть.

Доброго дня.
У БітКєпітал/Кріпсі маєте позику?

так,якщо це вони наскільки далеко вони можуть зайти?
Протермінування велике?

Доброго дня.
Наприклад, які сервіси? Аптеки, Ощад?

Так, думаю, що це вони. Ви ж з ними спілкувалися у чаті?
не признаються з якої компанії, розкажіть будь ласка чи у вас було подібне і для чого ці смс з кодом авторизації і як це зупинити?

не признаються з якої компанії, розкажіть будь ласка чи у вас було подібне і для чого ці смс з кодом авторизації і як це зупинити?
Вам сказали що це криптопозики
По ним 300 сторінок тема, зайдіть почитайте що вони роблять
Спойлер - біль і нерви всьому оточенню

Навіть так. Зазвичай Біти та Кріпсі пишуть, хто вони. Тоді, можуть бути і інші.
У мене таке було саме з криптопозиками. Смс надсилали півдня, ще можуть дзвінками так робити, то день. Погано, що від цього можуть страждати оточуючі.

У мене таке було саме з криптопозиками. Смс надсилали півдня, ще можуть дзвінками так робити, то день. Погано, що від цього можуть страждати оточуючі.
дякую вам!

Якщо немає коштів, то просто ігноруйте. Якщо є - краще заплатити їм ( через 3-4 місяця можна за «тіло» +).
Але майте на увазі - терор дикий!

Вітаю! Підкажіть з досвіду, з якого дня протермінування починається треш по оточенню зазвичай?

Вітаю! Підкажіть з досвіду, з якого дня протермінування починається треш по оточенню зазвичай?
З 1-го дня телефонують, пишуть. З 50+ - повний треш: групи, розсилка по номерах оточення/друзів/сусідів/людей, які живуть з Вами на одній вулиці.
З ними краще вирішувати питання швидко. Дістануть усіх 😵‍💫

У меня егроши этим занимались, но недолго... пару раз в 2 недели, потом перестали

З 1-го дня телефонують, пишуть. З 50+ - повний треш: групи, розсилка по номерах оточення/друзів/сусідів/людей, які живуть з Вами на одній вулиці.
З ними краще вирішувати питання швидко. Дістануть усіх 😵‍💫
Дякую. Зараз нема чим закривати, але протягом 1-1,5 місяці зможу закрити. Може ж не дойде до тотальної роботи по оточенню. Я так з усіх тем зрозумів, що якісь знижки на закриття буде важко вибити?

Я їх за рік+ гарно накормив. Щомісяця закриття позики і нова, ще більша. Дійшов до ліміту можливостей(

Останнє редагування модератором:
У меня егроши этим занимались, но недолго... пару раз в 2 недели, потом перестали
також на них подумав ,бо через годинку вже з іншого номера написало є гроші про те що передають факторинговій компанії.Скажіть це вони просто лякають чи вони дійсно щось зроблять з номерами ?

Дякую. Зараз нема чим закривати, але протягом 1-1,5 місяці зможу закрити. Може ж не дойде до тотальної роботи по оточенню. Я так з усіх тем зрозумів, що якісь знижки на закриття буде важко вибити?

Я їх за рік+ гарно накормив. Щомісяця закриття позики і нова, ще більша. Дійшов до ліміту можливостей(
Кому як щастить. Когось не чіпають, а через місяць -два починається, когось - раніше трясуть. Але результат один - страшний терор.
Матимете кошти «тіла», будете так їм і казати. Є це, все.
З Кріпсі легше домовитися, Біти - принципові 😬

Кому як щастить. Когось не чіпають, а через місяць -два починається, когось - раніше трясуть. Але результат один - страшний терор.
Матимете кошти «тіла», будете так їм і казати. Є це, все.
З Кріпсі легше домовитися, Біти - принципові 😬
Нічого не залишається, як вигрібати). Вигребем). Головне, що нарешті зупинився з перекредитуваннями. Але ж саме дивне, що життя не навчає, це вже третій мій заход

Назад
Угорі