Погасила кредит в MoneyVeo, а они продали Талиону

• Автор теми Автор теми Матільда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Матільда

Форумчанин
Дописи
157
Реакції
62
Бали
3625
Матільда не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани,пишу до вас бо у мене є питання до вас))) Мене манівео продало таліону,,але не в цьому проблема, проблема в тому що я виплатила манівео все,що була винна в 2 рази,і коли залишилося трішки вони продали мене.А таліон вимагає ще 7000 що робити???

Доброго дня шановні форумчани,пишу до вас бо у мене є питання до вас))) Мене манівео продало таліону,,але не в цьому проблема, проблема в тому що я виплатила манівео все,що була винна в 2 рази,і коли залишилося трішки вони продали мене.А таліон вимагає ще 7000 що робити???
Послати їх в ср@ку.

Я так і зробила,але я живу у свекрухи і вона вже допомогла мені з одним кредитом і сказала якщо взнає що є ще,то вижене з дитиною на вулицю,я і паніці

Заспокойтеся! Що робити? Відповідь: нічого. Я їм з 15 000 подарувала 35 000, а вони мені нарахували після невдалої реструктуризації ще майже 28 000, потім продали Таліону. Ці потім просили віддати 15000. У грудні буде рік "дружби" з шахраями. Життя продовжується!

Слать талион куда подальше.А свекрови сказать,что долгов больше нет и звонят мошенники.И прекращайте выбрасывать деньги вникуда,лучше на ребенка тратьте

Поговорите об этом с Талионом, что они говорят?
Для чого Ви радите таке людині?! Там немає з ким говорити! Їм усе одно, аби гроші вибити.
Я так і зробила,але я живу у свекрухи і вона вже допомогла мені з одним кредитом і сказала якщо взнає що є ще,то вижене з дитиною на вулицю,я і паніці
А чоловік у Вас є, щоб захистити та допомогти? Я думаю, що не вижене. Скажіть, що боргу немає, що дзвонять шахраї, але раніше, ніж їй усе розкажуть.

Для чого Ви радите таке людині?! Там немає з ким говорити! Їм усе одно, аби гроші вибити.

А чоловік у Вас є, щоб захистити та допомогти? Я думаю, що не вижене. Скажіть, що боргу немає, що дзвонять шахраї, але раніше, ніж їй усе розкажуть.
Я такое говорю, потому что этот человек уже этот долг почти весь погасил. Если там осталось всего ничего, то пусть бы закрыли и забыли. Если бы не хотела платить, то сразу бы оплат не было никаких

Добрый день
Был а просрочке на манивео, сумма тела была 20000 +6000проценты
Пошёл на реструктуризацию, но третий платёж не успел сделать и насчитали все заново
Платить, естественно, не смог
Включил режим❄️
через месяц продали талиону- звонки, смс
А месяца два написали с манивео на вайбер, предложили закрыть за 7000( а это собственно, сумма которая оставалась по реструктуризации
Заплатил в пятницу, в понедельник в ЛК уже не было кредита
Гарантийку выслали почтой, от талиона звонки прекратились
Посмотрим что будет дальше

Скажіть нехай в манівео звертаються, щоб ті поділились.

А
А не лопне таліон????на чужой каравай роток не раззевай

Добрый день
Пошёл на реструктуризацию, но третий платёж не успел сделать и насчитали все заново
Включил режим❄
А месяца два написали с манивео на вайбер, предложили закрыть за 7000( а это собственно, сумма которая оставалась по реструктуризации
Включил режим лохмондея и ложкомойника. Вот с каких слов должен начинаться этот монолог. И каяться, непрерывно каяться в содеянном. Что дальше? Лоханули тебя в очередной раз, а ты сиди и радуйся, что тебе не звонят))))

Добрый день
Включил режим❄️
В мене було тіло 21 заплатила манівео 45,а таліон ще 7 хоче

Назад
Угорі