Подяка форуму. Ви найкращі

• Автор теми Автор теми ahilles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 519

ahilles

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
36
Бали
308
ahilles не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже вдячний форуму. На жаль пізно почав читати його. Навіть не хочу рахувати скільки я потратив на МФО з квітня 2019 по січень 2020. Ці прострочки пролонгації. Нерви похудав на 12 кг. Але після місяця на форумі привів нервову систему в порядок. Нічого страшного в просрочках немає а здоров'я важливіше. Дуже вдячний всім за підтримку

Так. Тепер потрібно помагати тим хто зараз відчуває те що я відчував раніше

Дуже вдячний форуму. На жаль пізно почав читати його. Навіть не хочу рахувати скільки я потратив на МФО з квітня 2019 по січень 2020. Ці прострочки пролонгації. Нерви похудав на 12 кг. Але після місяця на форумі привів нервову систему в порядок. Нічого страшного в просрочках немає а здоров'я важливіше. Дуже вдячний всім за підтримку
Повністю з Вами згодна,дякую форуму і його "жителям" за інформацію і підтримку....стало трохи спокійніше жити!!???Тепер розумію,що мфошки і їх дзвінки не найголовніша проблема в житті!!)))І що я не одна така злісна шахрайка!!!???

Поддерживаю, огромное спасибо. Пока к Вам не попала, нервничала жутко. Теперь поспокойнее. На разных сайтах все пишут про пролонгацию, мол бери еще и продолжай, но реально понимаешь, что чем больше долги, тем хуже ситуация. В общем спасибо большое, что вовремя остановили... :)

Очень рада за Вас, что всё постепенно налаживается))) даже немного завидую ? у меня вот всё тоже самое, что у Вас было... Только я, блин, не похудела :isterika:

Такая же история, стало намного лечге после чтения форума. Потихоньку возвращаюсь к жизни.

Назад
Угорі