Подскажите пожалуйста агенство для работы за границей

• Автор теми Автор теми Zabrudskiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Zabrudskiy

Читач
Дописи
13
Реакції
4
Бали
278
Zabrudskiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет! Сейчас нахожусь в поисках работы в Польше, Чехии или др. странах. Пересмотрел много агентств, но на всех есть отрицательные отзывы, о том, что они попросту разводят на деньги. Может кто-нибудь подскажет нормальное агентство, буду благодарен)

Найкращий варіант - шукати когось із друзів/знайомих/родичів хто вже працює за кордоном і їхати до них. Оті всі агенства і посередники це 95% розводняк

Найкращий варіант - шукати когось із друзів/знайомих/родичів хто вже працює за кордоном і їхати до них. Оті всі агенства і посередники це 95% розводняк
Зачем вам агенство! В Польше напрямую ищите! Если требуют деньги значит обман!
Всем привет! Сейчас нахожусь в поисках работы в Польше, Чехии или др. странах. Пересмотрел много агентств, но на всех есть отрицательные отзывы, о том, что они попросту разводят на деньги. Может кто-нибудь подскажет нормальное агентство, буду благодарен)
Напрямую в Польше звоните!

Оооо поляки обманують ще й як!
Та й щоб туди дзвонити треба трохи польську знати

Я работала в Польше через Nordstaff, агенство легальное.

Оооо поляки обманують ще й як!
Та й щоб туди дзвонити треба трохи польську знати
Больше обмануют агенства

Я робила документи на візу, через Андрій Марисюк. Все норм, але з приводу роботи сказати не можу, тому що за станом здоровя не поїхала. Але відгуки людей нормальні. знайди його в сайт в інтернеті, там є вакансії " Робота за кордоном від Андрія Марисюка"
Я робила документи на візу, через Андрій Марисюк. Все норм, але з приводу роботи сказати не можу, тому що за станом здоровя не поїхала. Але відгуки людей нормальні. знайди його в сайт в інтернеті, там є вакансії " Робота за кордоном від Андрія Марисюка"

Останнє редагування:
Назад
Угорі