Подскажите по талиону +

• Автор теми Автор теми Artem150
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Artem150

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
34
Бали
913
Artem150 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня маники продали талиону, какие у них действия? И в суд подают или нет талион?

Сегодня маники продали талиону, какие у них действия? И в суд подают или нет талион?
Таліон в суд не подає,але вони можуть повернути право боргу монейвео,це так тимчасовий продзвон від них,вони спокійні вроді

Пол года как я в их рученьки попала звонили один раз тишина как на море

Таліон в суд не подає,але вони можуть повернути право боргу монейвео,це так тимчасовий продзвон від них,вони спокійні вроді
Ну я видел, типо на сайте вернуть долг монивео))) кнопка есть, ну тогда с ними все ясно. Спс

Меня тоже продали ещё в середине января пока ничего не было, ни смс на звонки левые не отвечаю

считают неадекватную сумму, обзванивают и пытаются надавить
ну как все короче) бояться нечего. сам талион в суд не подает
сейчас уже год просрочки, пытаются выпросить хоть что-то) смс вот сегодня прислали, такие прям добрые к праздникам

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ до свята 8 березня ! В разі оплати 16000,00грн. до 10.03.2020, ЗАЛИШОК СПИСУЄТЬСЯ. Надамо довідку про закриття. 0800215017

У меня Талион обзвонил сегодня всех. Жену двоюродного брата, дальнюю родственницу... Я в шоке. Молчали долго.

Мене теж єноти продали таліону. Прийшов лист поштою, що монивео передав мій борг таліону. Неділя тиші на восьмий день позводили всім кому можна. Загалом 22 чоловіка. Від мене ігнор, розмова з сусідами. Тепер і від сусідів ігнор. На цей момент приблизно 2 місяці ні звуку від них... Так би і далі було.

Мені дзвонили в сільраду бо прописку в селі) бо більше нікого незнайшли і нема! Казали шо я шахрайка понабирала кредитів наз всі мфо... тай таке всяке набзділи(((

Мене теж єноти продали таліону. Прийшов лист поштою, що монивео передав мій борг таліону. Неділя тиші на восьмий день позводили всім кому можна. Загалом 22 чоловіка. Від мене ігнор, розмова з сусідами. Тепер і від сусідів ігнор. На цей момент приблизно 2 місяці ні звуку від них... Так би і далі було.
У мене теж мовчали два місяці. А це погрожують,що об'дзвонять колег, щоб оплатили мій борг. І судом грозяться. Завтра останній день для оплати. Один раз писала в Нацком, сказали надати докази. Позавчора написала ще раз, прикріпила договора та кілька скріншотів оплат з особистого кабінету. З тіла 15000 нарахували 27 з чимось, пропонують за тіло. Я їм вже майже 30000 віддала. У вас були оплати?

Они то грозятся сделать нотариальную надпись, то отдают этому Бурову, теперь пишут к 8 Марта оплатить только 18000 (тело 9000) и закроют со справкой... Пусть идут лесом! Не переживайте, максимум будут звонки, письма, смс

Ну, у меня пока так:
Screenshot_20200305-222811.webp
Присылают смс, я отвечаю в вайбер :))
Письма о продаже не было, "договор" онлайн.

сейчас уже год просрочки, пытаются выпросить хоть что-то) смс вот сегодня прислали, такие прям добрые к праздникам

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ до свята 8 березня ! В разі оплати 16000,00грн. до 10.03.2020, ЗАЛИШОК СПИСУЄТЬСЯ. Надамо довідку про закриття. 0800215017
И мне сегодня такой подарок только надо оплатить 11500. Что-то они сегодня щедрые

Ясен пень что история в УБКИ испорчена,как её исправить?!:pravila:

Мне сегодня такое же прислали только 14000))))

Назад
Угорі