Подскажите! По странице vk

• Автор теми Автор теми Bizya2301
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 487

Bizya2301

Форумчанин
Дописи
288
Реакції
327
Бали
2725
Bizya2301 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, как зайти на сайт vk и удалить страницу?

В плей маркете скачивать vpn их там много, потом заходить через браузер в ВК и в настройках удалять страницу, только не с мобильной версии странички)

Спасибо . Просто вспомнила , что очень давно там страницу создавала, нужно тоже зачистить.

Вы так таинственно обо всем рассказали))) - "приховування Вашого місцезнаходження!"
VPN — узагальнена назва технологій, що дозволяють забезпечити одне або кілька мережних з'єднань поверх іншої мережі. Віртуальні приватні мережі можуть використовуватися для віддаленого доступу співробітників до робочої мережі, для безпечного підключення різних відділів організації, для обходу блокування сайтів, для забезпечення анонімності....
Так краще)??

вам уже ответили - через VPN. Если с компа - установите расщирение friGate в Хроме, его просто включить и все. Если со смартфона - вбиваете в ПлейМаркет VPN и ставите любой из первых найденных. В Apple я не спец, но суть такая же. После проделанной операции впн лучше убрать, ибо бесплатный впн - шпиён похлеще коллекторов

VPN — узагальнена назва технологій, що дозволяють забезпечити одне або кілька мережних з'єднань поверх іншої мережі. Віртуальні приватні мережі можуть використовуватися для віддаленого доступу співробітників до робочої мережі, для безпечного підключення різних відділів організації, для обходу блокування сайтів, для забезпечення анонімності....
Так краще)??

Не ругайтесь)))... я просто пытаюсь внести позитива и люблю придираться к словам)))

вам уже ответили - через VPN. Если с компа - установите расщирение friGate в Хроме, его просто включить и все. Если со смартфона - вбиваете в ПлейМаркет VPN и ставите любой из первых найденных. В Apple я не спец, но суть такая же. После проделанной операции впн лучше убрать, ибо бесплатный впн - шпиён похлеще коллекторов
Спасибо, я услышала,вы очень любезен!!!!??

Назад
Угорі