Подскажите плиз! Про официальное трудоустройство!

• Автор теми Автор теми Карина07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 572
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карина07

Читач
Дописи
12
Реакції
6
Бали
3
Карина07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тема такая в просрочках уже около 3 месяцев решила устроится на новую работу а там официальное трудоустройство так вот какова вероятность что доберутся до работы спустя это время? Кредиты в 17 МФО и альфа банк! Почти все продали коллекторам! Заранее спасибо!

уже были такие ситуации... человек работает на работе. берет кредит и увольняется. понятное дело что работает дальше на другой работе. Почему то коллекторы звонят на ту работу на которой он работал и брал в то время кредит

Карина07, у всіх по - різному відбувається. Одних знаходять, інших не чіпають. Мені писали в вайбер, дзвонили і стращали чомусь, вказуючи місце роботи, де я не працюю вже 12 років! Навіть телефонували туди. А потім знайшли мене на іншій роботі, де я працюю 10 років. Ви просто можете попередити, що на вас взяли кредит, або вказали контактною особою і тиснуть, стращають, вішають на вас чужий борг, що ви написали заяву вже в поліцію і т.д. А може на нову роботу ніхто і не зателефонує, ніхто вам не дасть точної відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі