Подовжать дію закордонного паспорта, якщо є борги в МФО?

Ua2023

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ua2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі. Живу за кордоном вже багато років, в Україні офіційно ніколи не працювала, майна свого не маю і мати не буду. Почалися просрочки по 20ти мфо, брала їх щоб закривати кредит в банку монобанк. В Україну повертатися не хочу , хочу зупинитися тут. Скажіть, будь ласка, чи зможу я продовжити строк дії свого закордонного паспорту , якщо я маю борги по мфо і якщо вони подадуть на мене в суд та відкриють вп? Паспорт закінчується через 4 роки, чи за ці 4 роки пробувати все позакривати ?
Як буде краще?

Доброї ночі. Живу за кордоном вже багато років, в Україні офіційно ніколи не працювала, майна свого не маю і мати не буду. Почалися просрочки по 20ти мфо, брала їх щоб закривати кредит в банку монобанк. В Україну повертатися не хочу , хочу зупинитися тут. Скажіть, будь ласка, чи зможу я продовжити строк дії свого закордонного паспорту , якщо я маю борги по мфо і якщо вони подадуть на мене в суд та відкриють вп? Паспорт закінчується через 4 роки, чи за ці 4 роки пробувати все позакривати ?
Як буде краще?
Живіть собі в задоволення і забудьте про МФО. Якщо не будете повертатись.
Паспорт перевипустять.

Живіть собі в задоволення і забудьте про МФО. Якщо не будете повертатись.
Паспорт перевипустять.
Дякую
Интересная идея, взять 20 кредитов, чтобы закрыть 1.
Так потрібно було. Не всі пішли на погашення кредиту в банк. Частину витратила на те що потрібно було

доброго вечора скажіть будь-ласка якщо є борги в мфо закордонний біометричний паспорт можна зробити в Україні

доброго вечора скажіть будь-ласка якщо є борги в мфо закордонний біометричний паспорт можна зробити в Україні
Будучи два роки,Два роки на форумі!!!!!! Задавати такі питання :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :dash1::dash1::dash1:Це не те що слів немає,а і матів теж...!Не тільки форум,а і Гугл скаже що можна зробити без проблем.
P.S.За кордон теж спокійно виїдете.!

Будучи два роки,Два роки на форумі!!!!!! Задавати такі питання :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :dash1::dash1::dash1:Це не те що слів немає,а і матів теж...!Не тільки форум,а і Гугл скаже що можна зробити без проблем.
Форум для того і створений, щоб задавати питання та спілкуватися.
Закони можуть змінюватися щодня☝️

Скоро будут спрашивать, можно ли на Розетке заказать телефон, если есть долги в МФО.

Скоро будут спрашивать, можно ли на Розетке заказать телефон, если есть долги в МФО.
А прикинь введут какую-то хрень через Дию и УБКИ, например, что если у тебя долги, ты не сможешь оформить заказ в интернет-магазине. Я ничему не удивлюсь.
Когда-то была абсурдом исполнительная надпись, договор на 360 дней и займ в криптовалюте

дякую дуже невже за таке питання птрібно стільки негативу..... Вибачте якщо Вам дуже прикро стало

А прикинь введут какую-то хрень через Дию и УБКИ, например, что если у тебя долги, ты не сможешь оформить заказ в интернет-магазине. Я ничему не удивлюсь.
Когда-то была абсурдом исполнительная надпись, договор на 360 дней и займ в криптовалюте
Надіюсь що ми не побачимо цього

Я думаю. тут проблема в психологічному тиску звонілок і МФО - от вроді ти вже сидиш на форумі, вроді вже готовий, але все одно їхні "листи щастя" з усілякими погрозами і так далі мимоволі спонукають засумніватись, перепитати і тп...
Так вони скоро будуть писати, що "поки не погасите борг в нас, Розетка вам не дасть....."

Назад
Угорі