Подмена договора

• Автор теми Автор теми ОльгаАдлер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 762

ОльгаАдлер

✩ Premium ✩
Дописи
1233
Реакції
546
Бали
3855
ОльгаАдлер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Назрел следующий вопрос: были ли случаи, когда мфо подменяли уже заключенные договора или вносили туда правки? Просто интересно😊

У мого знайомого така фігня була з Качай Гроші, які в договір під виглядом додатку до договору вписали його сім'ю і номери (ще й підписали типу я такий-то такий-то, надаю повну згоду на обробку персональних даних вказаних осіб), хоча на момент оформлення такої інформації не було.

У мого знайомого така фігня була з Качай Гроші, які в договір під виглядом додатку до договору вписали його сім'ю і номери (ще й підписали типу я такий-то такий-то, надаю повну згоду на обробку персональних даних вказаних осіб), хоча на момент оформлення такої інформації не було.
А яким чином особа надає згоду на обробку не своїх персональних даних?

ОльгаАдлер, что там подменять, если они в суд ничего предоставить не могут?
Была фuгня, стала - хрень.

так а сравнивать с чем?
Просто теоретически задумалась, вот и стало интересно, а было ли это на практике)
так а сравнивать с чем?
у них такой договор, у вас - такой
может это вы поменяли условия 😆
А, только увидела всё смс) ну тут да🤣

так а сравнивать с чем?
Це я так тенго драконю, кажу їм, що в мене інша інформація в договорі, або, що треба десь зустрітись в кафе, обговорити, переписати договір, з глазу на глаз, так би мовити, переговорити :шут:

Вообщем, мне кажется, может они и ничего не меняют, просто мы вчитываться начинаем)

Ну а как вариант) вот к примеру, человек пишет, что указали номера телефонов его семьи. Насколько я помню, их обычно розмещают на последних страницах договора. А теперь вопрос знатокам, как часто мы дочитывали до конца кредитные договора?)

так а сравнивать с чем?
images.webp

Качай дійсно вписують всіх кого тільки можливо, а потім набирають, прки не продадуть.

Ще зараз є чудіки фінтеч лаб, які дуже активно телефонують по рандомним контактам оточення, але надати підтверджень документальних про викуп договору не можуть - тільки якусь педеефку кидають і свято вірять в неї.

Качай дійсно вписують всіх кого тільки можливо, а потім набирають, прки не продадуть.

Ще зараз є чудіки фінтеч лаб, які дуже активно телефонують по рандомним контактам оточення, але надати підтверджень документальних про викуп договору не можуть - тільки якусь педеефку кидають і свято вірять в неї.
Цікаво, така історія тільки по новим договорам?

Цікаво, така історія тільки по новим договорам?
Качай десь півроку тому змінили формат договорів. Випадково побачив, що вони на окремому аркуші пишуть перелік осіб.
Але по ходу дії кредиту вони ж можуть і підмінювати той файл - це неможливо перевірити)

Качай десь півроку тому змінили формат договорів. Випадково побачив, що вони на окремому аркуші пишуть перелік осіб.
Але по ходу дії кредиту вони ж можуть і підмінювати той файл - це неможливо перевірити)
Є таке, тож в деякому сенсі, це зашається на рівні здогадок

Перефразирую из фильма.
- Видишь суслика?
- Нет!
- Вчерашнего нет. Я его убил и съел. Там новый бегает.

Назад
Угорі