Поділіться досвідом пліз)

• Автор теми Автор теми Владушка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 768

Владушка

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
56
Бали
913
Владушка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім) залишилася без роботи, нажаль фірма закрилася, шарюся по сайтам з пошуку роботи і бачу дуже багато вакансій типу на фабрику цукерки пакувати, або замовлення збирати з інтернет магазинів на відправку, в хімчистку і таке інше з щоденною оплатою, але щось мене насторожує,, в основному нічні зміни, можливо хтось має досвід роботи з щоденною оплатою в Києві і можете підказати буду дуже вдячна

Можно продавцом в секонд хенд там оплата в конце дня. Приблизительно 300-400. Но на ногах часов 10не, меньше. (((

Можно продавцом в секонд хенд там оплата в конце дня. Приблизительно 300-400. Но на ногах часов 10не, меньше. (((
Дякую, бачила і такі вакансії, хочу підробити декілька тижнів щоб дожити до зарплати, бо фірма закрилася і тепер коли її видадуть невідомо, просто чи в кінці дня мені не скажуть ти хреново робила давай пока

Дякую, бачила і такі вакансії, хочу підробити декілька тижнів щоб дожити до зарплати, бо фірма закрилася і тепер коли її видадуть невідомо, просто чи в кінці дня мені не скажуть ти хр*ново робила давай пока
Ну я работала там пол года и каждый вечер стабильно на руки отдавали. Конечно работать там надо,ю. Если реально будете работать - они платят. То что тяжело это уже другое дело, но с оплатой никогда не было проблем.

Ну я работала там пол года и каждый вечер стабильно на руки отдавали. Конечно работать там надо,ю. Если реально будете работать - они платят. То что тяжело это уже другое дело, но с оплатой никогда не было проблем.
Ну роботи я не боюся, мені головне щоб платили, бо після цих мфо і так важко вийти на стабільний дохід бо боргів рідним купа було, а тут ще й роботу втратила, дякую за пораду)

Ну роботи я не боюся, мені головне щоб платили, бо після цих мфо і так важко вийти на стабільний дохід бо боргів рідним купа було, а тут ще й роботу втратила, дякую за пораду)
Удачи вам! Пусть все наладится!

Назад
Угорі