Поделитесь своим опытом с МФО

• Автор теми Автор теми Natashka0806
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 653

Natashka0806

Читач
Дописи
14
Реакції
2
Бали
128
Natashka0806 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет.Я также как и все здесь имею МФО и просрочки по ним.Кто уже немного выбрался,поделитесь опытом

Вот, можете дневники почитать.
А вообще здесь опыта немеряно. В каждой теме.

Len4ik, меня главное,чтоб никто не читал
Оффтоп
ой та нормальний у вас досвід))) попанікували, попереживали, поняли що все не так страшно, як хочуть показати шараги і вже навіть жартуєте з цього))))

Len4ik, меня главное,чтоб никто не читал
Оффтоп
та ладна, нормальний у вас досвід. Попанікували, попереживали, пойняли що все не так страшно як хотіли би шараги і вже навіть жартуєте з цього)))

Манивео,кредит+,єгроші,кредит каса,кредит7,міолан,тенго,динеро,мани фо ю,
манифою я закрыла в первую очередь-отбитые, кредит 7 частями, милоан продал кредит капиталу, остальных нет

Disiglur, та я не шараг боюсь.Чуть огласки и больше всего свою мать С которой и так отношения не очень.Она и так мне жизни не дает...

Манівео через місяць передало толікам, кредит + , кредит 7, маніфою поки не напрягають, кредиткаса присилає смс кожен день з заборгованістю і смс від убкі, мілоан і тенго це одна й та сама ср*ка мілоан є тенго нема, комусь продали та й хрін з ними, так само як і дінеро))))
Disiglur, та я не шараг боюсь.Чуть огласки и больше всего свою мать С которой и так отношения не очень.Она и так мне жизни не дает...
Оффтоп
боятись примарного майбутнього, то нормально, не нормально себе з'їдати тим чого може й не настати. Я спочатку підзапарювався за це , потім сам розповів всім, хто був важливий мені, а на решту забив. Шо кому начешуть і як вони це сприймуть, то не мої проблеми)))

Кредит+ влепил через год ИНН.Еноты-брехунцы.Кредит крысы- ни о чем.Динерки- тело через 3-4 месяца клянчили.Если влезли в промрочки-то будут доить нещадно.Если есть возможность кого-то закрыть- инфа выше о моих сараях.

Назад
Угорі