Податкова почала перевіряти інтернет-магазини. Моніторять Facebook та Instagram, повідомила пресслужба відомства.

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Державна податкова служба під час перевірок у вересні–жовтні виявила численні факти торгівлі через Інтернет без державної реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

У службі нагадали, що за торгівлю без держреєстрації передбачено штраф до 85 000 грн з конфіскацією продукції, знарядь виробництва, сировини й грошей, одержаних внаслідок адмінпорушення.

ну да, десять чохлів для телефона впарив - іді суда :rolleyes:

податкова краще б сировинними зловживаннями зайнялася. а нахіба, якщо можна сидячи в теплі, граббити фб і гребти з дрібних гравців космоштрафи?
п*д*раси

Ага, рідину для електронки купили за 150 грн, лови привіт з ДПС🧐
які там ставки, по наростаючій, в залежності перше чи друге порушення..

думаю система тут буде працювати - кому як пощастить і хто кого прикриє або здасть

Прикол буде,коли форум перевіряти почнуть. Я зараз Дадлса маю на увазі

саме херове те що людям потрібно буде доводити що вони не верблюди. а не податковій доводити

Державна податкова служба під час перевірок у вересні–жовтні виявила численні факти торгівлі через Інтернет без державної реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

У службі нагадали, що за торгівлю без держреєстрації передбачено штраф до 85 000 грн з конфіскацією продукції, знарядь виробництва, сировини й грошей, одержаних внаслідок адмінпорушення.
Чогось мене це не дивує....Скоро доберуться до репетиторів,перукарів на дому,до майстрів нігтьового сервісу,ріснічок,бровістів ну і тд...я займаюся англійською із репетитором,платила кожного тижня 2 рази за 2 уроках.Таких як я,в неї добрий десяток людей а то і більше...Їй карту заблокували через підозрілі суми на карті які їй постійно кидали.Довелося відкрити Фоп і платити налоги..Ну от якось так...

Чогось мене це не дивує....Скоро доберуться до репетиторів,перукарів на дому,до майстрів нігтьового сервісу,ріснічок,бровістів ну і т.д.
Читала сегодня, что на днях внесли законопроект, номер не помню. Что хотят обложить налогом парикмахеров, маникюрщиков, такстистов, тех кто занимается ремонтами. Ещё хотят, чтобы устанавливали кассовые аппараты, в такси, на дому и даже в гаражах, если это автомобильный ремонт.
Пока только внесли, я так поняла. А примут или нет, посмотрим.

Чогось мене це не дивує....Скоро доберуться до репетиторів,перукарів на дому,до майстрів нігтьового сервісу,ріснічок,бровістів ну і тд...я займаюся англійською із репетитором,платила кожного тижня 2 рази за 2 уроках.Таких як я,в неї добрий десяток людей а то і більше...Їй карту заблокували через підозрілі суми на карті які їй постійно кидали.Довелося відкрити Фоп і платити налоги..Ну от якось так...
Така сама історія з репетитором

Читала сегодня, что на днях внесли законопроект, номер не помню. Что хотят обложить налогом парикмахеров, маникюрщиков, такстистов, тех кто занимается ремонтами. Ещё хотят, чтобы устанавливали кассовые аппараты, в такси, на дому и даже в гаражах, если это автомобильный ремонт.
Пока только внесли, я так поняла. А примут или нет, посмотрим.
Перші кроки до вступу в ЄС ( а ідти ще кілометр)
Сподіваюся , що в майбутньому це принесе користь - Україна перейде на євро. Відсоток безробітних зменшиться до 5%
Мінімальна пенсія буде 400 євро, а зарплата 860. Але це все можливе за 5-10 років. Пои умові , що Україна вступить в ЄС і рівень коррупції зменшиться

Перші кроки до вступу в ЄС ( а ідти ще кілометр)
Сподіваюся , що в майбутньому це принесе користь - Україна перейде на євро. Відсоток безробітних зменшиться до 5%
Мінімальна пенсія буде 400 євро, а зарплата 860. Але це все можливе за 5-10 років. Пои умові , що Україна вступить в ЄС і рівень коррупції зменшиться
Оффтоп
я в 2008 йшов в медичний на навчання. Обіцяли до 2010 року підняти медикам зп. Щоб хоч не мінімалка. І диво сталося тільки в минулому році. Тепер дві мінімалки. 15 років...

Та ж сама пісня буде з ЄС.

Україна перейде на євро. Відсоток безробітних зменшиться до 5%
а потом я проснулся

Назад
Угорі