Подали до суду. В позовних бумагах дурдом Сонечко) і білі Хатки

• Автор теми Автор теми Vitalii_G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 824

Vitalii_G

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
35
Бали
308
Vitalii_G не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коротко:
- ЄАПБ хоче 65000 по зекредіт (тіло 20к)
- ніяких оплат, розмов не було з кредиторами/факторінгом
- кредиту два роки
- засідання назначено після нового року.
А тепер трішечки деталей:
Листа із почти забрав 20 числа і не було часу глянути. Ось тільки приїхав із роботи і сів читати...
* Деякий представник позивача, а іменно, Грибанов Денис В. у Позовній заяві хоче щоб я оплатив 65000 грн по кредитному договору + судовий збір у розмірі 2684 грн
* І цей же Дениска, прикріплює Кредитний договір + розрахунок платежів, де чорним по білому написано що я повинен віддати 29 000 і строк кредиту 30 днів:) Я три рази перечитав кредитний договір - 30 днів і 9к відсотків (1.5% в день)
//Хоча по факту хочуть витребувати 2.5 відсотка за 90 днів//
* Відсутність документів які б підтверджували передачу грошових коштів від кредитора мені
І останнє:
Не полінився, і переглянув всі цивільні справи свого Судді за останні 10 місяців. Статистика удручающа. За десять місяців по справах кредитування тільки одна людина захищалась. Захищалась без адвоката і скостила свій борг відсотків на 40. Остальні справи - відповідачі просто не з'являлись на суд і суд задовольняв всі Хотєлки кредитора.
Р.s.: я спеціально змінив тіло боргу, але пропорції зберіг

Останнє редагування:
Коротко:
- ЄАПБ хоче 65000 по зекредіт (тіло 20к)
- ніяких оплат, розмов не було з кредиторами/факторінгом
- кредиту два роки
- засідання назначено після нового року.
А тепер трішечки деталей:
Листа із почти забрав 20 числа і не було часу глянути. Ось тільки приїхав із роботи і сів читати...
* Деякий представник позивача, а іменно, Грибанов Денис В. у Позовній заяві хоче щоб я оплатив 65000 грн по кредитному договору + судовий збір у розмірі 2684 грн
* І цей же Дениска, прикріплює Кредитний договір + розрахунок платежів, де чорним по білому написано що я повинен віддати 29 000 і строк кредиту 30 днів:) Я три рази перечитав кредитний договір - 30 днів і 9к відсотків (1.5% в день)
//Хоча по факту хочуть витребувати 2.5 відсотка за 90 днів//
* Відсутність документів які б підтверджували передачу грошових коштів від кредитора мені
І останнє:
Не полінився, і переглянув всі цивільні справи свого Судді за останні 10 місяців. Статистика удручающа. За десять місяців по справах кредитування тільки одна людина захищалась. Захищалась без адвоката і скостила свій борг відсотків на 40. Остальні справи - відповідачі просто не з'являлись на суд і суд задовольняв всі Хотєлки кредитора.
Р.s.: я спеціально змінив тіло боргу, але пропорції зберіг
Оху**шие. Берите Tarass в оборот, говорят он с епаб хорошо боцается))) и боритесь! Не вздумайте пускать на самотёк.

вивчити всі матеріали + знати відповідні закони та судову практику
рівноцінно накупляти апаратури, скальпелів і самому робити операцію замість того, щоб звернутись до хірурга.

Так і я про це - вивчити всі матеріали + знати відповідні закони та судову практику
Я сомневаюсь, что не зная практики , законов, можно самому представлять свои интересы в суде. Поэтому, проще обратиться к адвокату.
Хотя может, вы что-то знаете , чего не знаем мы)))

Я сомневаюсь, что не зная практики , законов, можно самому представлять свои интересы в суде. Поэтому, проще обратиться к адвокату.
Хотя может, вы что-то знаете , чего не знаем мы)))
Все задежить від конкретної ситуації...з адвокатом звичайно простіше.

Ви не зрозуміли весь абсурд позову. Требуює Грибанов оплатити 65к, а прикріплює документи де написано що я винен 29к:)))

Вы, конечно, извините, но вы сами хоть раз защищались в суде?
Я не стверджую, що адвокат не потрібен...якщо професіонал своєї справи, то звісно краще з ним.
Ви не зрозуміли весь абсурд позову. Требуює Грибанов оплатити 65к, а прикріплює документи де написано що я винен 29к:)))
Це вже повний треш

Назад
Угорі