Подали до суду Кредит Капітал, Іннова фінанс і укр кредит фінанс

• Автор теми Автор теми Привіт01
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 446

Привіт01

Читач
Дописи
7
Реакції
2
Бали
3
Привіт01 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
МФО в мене близько 30, прострочки вже десь півроку. Стараюсь потихеньку закривати.

Сьогодні побачила судові позови в дії, укр кредит фінанс один та інший це якась колекторська контора. Що з цим робити? Можливо почати шукати юриста? В принципі я можу закрити принанні кредит касу за тіло, зарплата приходить через тиждень. Пропозицій акційних мені вони не відправляли, ну або я їх не бачила.

Думаєте варто спробувати з ними домовитись?

Вкладення

• Screenshot_2025-01-17-10-37-25-876_ua.gov.diia.app-edit.webp
    Screenshot_2025-01-17-10-37-25-876_ua.gov.diia.app-edit.webp
    117.1 Кб · Перегляди: 60
  • Screenshot_2025-01-17-10-38-48-195_ua.gov.diia.app-edit.webp
    Screenshot_2025-01-17-10-38-48-195_ua.gov.diia.app-edit.webp
    195.5 Кб · Перегляди: 98
  • Screenshot_2025-01-17-10-38-22-625_ua.gov.diia.app-edit.webp
    Screenshot_2025-01-17-10-38-22-625_ua.gov.diia.app-edit.webp
    212.1 Кб · Перегляди: 100
  • Screenshot_2025-01-17-10-38-01-532_ua.gov.diia.app-edit.webp
    Screenshot_2025-01-17-10-38-01-532_ua.gov.diia.app-edit.webp
    189.5 Кб · Перегляди: 94
Останнє редагування модератором:
Обов'язково зверніться до юристів з форума, потрібно захищатись!!!!

Підкажете, а є сенс пробувати домовитись з ними?
Спробуйте, запропонуйте свої умови, а там видно буде. Якщо ні, то тоді вже до юристів з форуму на консультацію, а далі буде видно, що і як.

Підкажете, а є сенс пробувати домовитись з ними?

З колекторами, не з юристами)
Три суда одазу це звсіно жостко :confused: не знаю як ці контори, але інші бачила, що відкликали позови. Можете спробувати домовитись, чому ні

Три суда одазу це звсіно жостко :confused: не знаю як ці контори, але інші бачила, що відкликали позови. Можете спробувати домовитись, чому ні
Я прочитала документи детальніше, здається там 2 по одному й тому ж кредиту

Хоча хто зна

А чи варто пробувати домовлятись якщо на руках коштів немає і будуть через декілька тижнів?

Бо я трохи розгублена, якщо чесно

МФО в мене близько 30, прострочки вже десь півроку. Стараюсь потихеньку закривати.

Сьогодні побачила судові позови в дії, укр кредит фінанс один та інший це якась колекторська контора. Що з цим робити? Можливо почати шукати юриста? В принципі я можу закрити принанні кредит касу за тіло, зарплата приходить через тиждень. Пропозицій акційних мені вони не відправляли, ну або я їх не бачила.

Думаєте варто спробувати з ними домовитись?
Добрий день. Варто поборотися з ними у суді, звертайтеся, будемо раді допомогти.

Підкажете, а скільки в мене приблизно є часу щоб спробувати домовитись з ними без суду? Якщо вийде, звісно
У Вас вже є судові справи, тому Вам варто подумати про захист у суді. Звертайтеся за консультацією по справам, це безкоштовно.

Я прочитала документи детальніше, здається там 2 по одному й тому ж кредиту
Як таке може бути? Там же три різних позивача.

А чи варто пробувати домовлятись якщо на руках коштів немає і будуть через декілька тижнів?
Не знаю… Може вони розібʼють суму. Ну і дивлячись, яку суму.
Проконсультуйтесь з юристами. Взагалі розуміти, які там шанси. Може ви і домовлятись передумаєте

Назад
Угорі