Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Кредит каса постійно шле смс і листи на пошту, що готується позов до суду. В мене тіло кредиту всього 1500. Вони дійсно можуть подати в суд при такій сумі?
Кредит каса постійно шле смс і листи на пошту, що готується позов до суду. В мене тіло кредиту всього 1500. Вони дійсно можуть подати в суд при такій сумі?
Мінімальну суму на яку подавали - 865грн. Не каса. І діло було давно. Суті сильно не змінює.
Боржника не було. Тому присудили всю суму, витрати на адвоката і судовий збір.
Це я про те, що їм суми не дуже важливі.
Мінімальну суму на яку подавали - 865грн. Не каса. І діло було давно. Суті сильно не змінює.
Боржника не було. Тому присудили всю суму, витрати на адвоката і судовий збір.
Це я про те, що їм суми не дуже важливі.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.