Щоденник Почитав статі антиколектора виходжу на прострочку

• Автор теми Автор теми Ігорєк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 8K

Ігорєк

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
29
Бали
8
Ігорєк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Зараз маю 9 мікропозик загальною вартості всіх тіл десь 50к. Що можете сказати? Я довбень)

Самокритично.
Так сам не знаю,як вліз. Все контролював щоб не залізти. А потім якось все само собою.Щоб одну продовжити брав другу і власні кошти. І грошове навантаження ставало все більше і більше. Втомився( Зараз шукаю вихід з цієї дурної ситуації. Більшу половину заробітку витрачаю на пролонгації. Вже хтів брати кредит в банку щоб мікропозики позакривати, але і там глухий кут. Не дають бо в мене відкриті мікропозики, або ще якусь відмовку говорять.

Всім привіт. Зараз маю 9 мікропозик загальною вартості всіх тіл десь 50к. Що можете сказати? Я довбень)
Читайте форум, тут вся є інформація по кожному МФО. Виходьте на прострочки і нічого не пролонгуйте. Бо через два місяці буде не 9, а 18 позик.

Самокритично.

Так сам не знаю,як вліз. Все контролював щоб не залізти. А потім якось все само собою.Щоб одну продовжити брав другу і власні кошти. І грошове навантаження ставало все більше і більше. Втомився( Зараз шукаю вихід з цієї дурної ситуації. Більшу половину заробітку витрачаю на пролонгації. Вже хтів брати кредит в банку щоб мікропозики позакривати, але і там глухий кут. Не дають бо в мене відкриті мікропозики, або ще якусь відмовку говорять.
Перекредитування то глухий кут. Пишіть Ваші здобутки поїменно

Перекредитування то глухий кут. Пишіть Ваші здобутки поїменно
Бізпозика,Навсе,кредитплюс,аванскредит,Фінбар,Кліккредит,Селфікредит,Треба,Слонкредит. І ще є. Саме більше це бізпозика,кредитплюс і на все. 30к,10к і 10к з відсотками. Тіло було бізпозика 25к, кредит плюс 6к в 8 к на все. Остальні від 1к до 5к тіла.
Ну не знаю, а вы как сами считаете?)
Рахую що так. Тому що був вліз трішки, але викарапкався. А тут потонув. А зараз чухаю потилицю.

Останнє редагування:
Всім доброго ранку. 3 день прострочки по кредитам. Ніхто з кредиторів нічого не пропонують.Тільки дзвонять по 30 разів на день.
Дорогі форумчани підскажіть як вони(кредитори) нададуть інфу про закриття за тіло кредити чи на інших умовах. Я просто повний ігнор по дзвінкам роблю. Чи може треба спочатку з ними поспілкуватись, а не так обрізав спілкування і все?

Всім доброго ранку. 3 день прострочки по кредитам. Ніхто з кредиторів нічого не пропонують.Тільки дзвонять по 30 разів на день.
Дорогі форумчани підскажіть як вони(кредитори) нададуть інфу про закриття за тіло кредити чи на інших умовах. Я просто повний ігнор по дзвінкам роблю. Чи може треба спочатку з ними поспілкуватись, а не так обрізав спілкування і все?
Вы наверное плохо читали форум, если ждёте, что вам на 3 день просрочки предложат тело

Читав я добре. Вибір в мене не великий. Хтілось щоб раніше пропонували.
Хотеть не вредно, как говорят. Раньше 2-3 месяцев, никто вам ничего толкового предлагать не будет. Наберитесь терпения и ждите

Чи може треба спочатку з ними поспілкуватись, а не так обрізав спілкування і все?
Немає змісту.
Тому що в них логіка - ведете з ними перемовини, отже дуже переймаєтесь.
А якщо переймаєтесь - є мотивація давити вас на максимальнц суму.
Збирайте кошти і чекайте цікавох пропозиції для вас.

Немає змісту.
Тому що в них логіка - ведете з ними перемовини, отже дуже переймаєтесь.
А якщо переймаєтесь - є мотивація давити вас на максимальнц суму.
Збирайте кошти і чекайте цікавох пропозиції для вас.
Соррі я тут новенький. А чому саме давити? чому вони не йдуть на win-win рішення? отримати тіло + пару к зверху вигідніше ніж бігати за людиною роками.

Соррі я тут новенький. А чому саме давити?
Це питання без відповіді
чому вони не йдуть на win-win рішення? отримати тіло + пару к зверху вигідніше ніж бігати за людиною роками.
Мабуть тому, що багато хто піддається на залякування і виплачує їм вдесятеро більше. Тим самим вони влегку перекривають решту неплатників.

Дуже дякую за підтримку всім. Будемо боротися з цими трутнями.

Всім привіт.
4 день прострочки тільки дзвінки з всіх шараг.
Вчора звонили разів 40 мабуть з різних контор. В мене режим сніжинки.

Назад
Угорі