Почему люди оправдывают и симпатизируют МФО?

• Автор теми Автор теми olya452
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

olya452

Форумчанин
Дописи
83
Реакції
46
Бали
2590
olya452 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просто интересно стало, во многих темах даже о том, что МФО обещали во время военного положения не начислять проценты, но стали, люди пишут из серии - ну могли и хуже сделать, это же их работа, начали начислять, но уведомили же об этом, значит все ок и т.д. и т.п.
Не пойму, почему так. Ведь МФО сейчас хотят отнять у людей последнее, нагло обманув о не начислении процентов, а теперь требуя отдать кредит через несколько дней.

Не пойму, почему так. Ведь МФО сейчас хотят отнять у людей последнее, нагло обманув о не начислении процентов, а теперь требуя отдать кредит через несколько дней.
хороший вопрос)))

malva38, так. Є. Але надовго не затримуються. Правила на форумі одні на всіх і вони не в їх користь. Якщо є кали - потрапляють в вічний бан.
Просто интересно стало, во многих темах даже о том, что МФО обещали во время военного положения не начислять проценты, но стали, люди пишут из серии - ну могли и хуже сделать, это же их работа, начали начислять, но уведомили же об этом, значит все ок и т.д. и т.п.
Колись МФО і мені були зручними. Я хотів 3к. Банк сказав, що це на 2-3 дні. МФО дали за 15 хвилин. З відсотками, але мені на тиждень треба було, то ж не багато б і набігло. Зручно.
Віддав і запропонували 10к. Чому б і ні?) Якщо це на пару днів.
І так до першої затримки зп.
Я вважав, що треба віддавати те що взяв. Зараз думаю так само. Змінились тільки додаткові умови для МФО. Які вони порушили. От так от...

Пфф, в начале мфо для меня было удобно , когда была 1 шт , я и проценты платила. Пока звёзды не сошлись так что я в долговую яму влезла

Нехай розділять на 100 платежів під 0.1 процент в день. Або за декілька промокодів -90. А так фіг вам а не оплата) Війна в країні, дикі проценти не цікавлять якщо можно законно не оплачувати а потім заставити списати)))))

Назад
Угорі