AndreZo
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
AndreZo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі, а от в мене така ситуація з цим МФО: Тіло кредита 5500, зі штрафами зараз 9640. Хоча пару тижнів тому і до 15 тис. доходило, але декілька днів тому прийшла СМС, що нарахування відсотків заморожено і деталі за тким то номером. Сьогодні почали звонити моїй дружині, куму. Представились, що із досудового відділу, але не сказали якої кантори і давай їх грузити: що в мене боргів на N-ну суму, як я так взагалі можу жити, свої родину тягну в боргову яму іт.д. Потім подзвонив вже я до них. В принципі все те саме говорили, ще про зіпсовану кредитну історію сказали ну і так по дрібницях. Коли просив сказати з якої вони структури, то почув лише, що досудовий відділ однії фірми (а якої саме? двічі перепитав і не отримав відповіді). Натомість сказала ця дама, що якщо я згідний закрити питання з ССлоун, то треба починати платити борг і тоді відсотки і пеня не будуть нараховуватись. Хоче, щоб щотижня платив по 1000 грн. Якщо відмовлюсь, то передадуть далі (напевно каллам продадуть). І в мене ділема: почати платити чи почекати відповіді з Нацкомфіну по цьому моєму договору?