urmix
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 17
- Бали
- 1765
urmix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня.Так сталося ,що з власної помилки вліз у великі кредити з МФО,а мені тільки 19.Сума тіла близько 120 тисяч.Розумію,що навіть через пів року ,коли будуть пропозиції за тіло ,то оплатити не зможу.
У мене немає ні офіційного доходу ,ні майна.Тому я думав просто максимально їх морозити і оплатити через декілька років,або взагалі не платити.І тут у мене питання,що буде у такій ситуації ,якщо буде позов до суду і я їх програю.
Батьки попереджені і максимально спокійні ,сказали,що їм глибоко всерівно на їх телефонний терор і листування.
Дійшло до того ,що у мене діагностували біполярну депресію .
І більшість часу я думаю як зберегти своє ментальне здоров'я,а не оплатити кредити.
Страшно зізнатися,але в стані афекту навіть була спроба суїциду,але слава Богу ,що мене встигли врятувати.
Хочу почути поради ,як мені найкраще діяти.
У мене немає ні офіційного доходу ,ні майна.Тому я думав просто максимально їх морозити і оплатити через декілька років,або взагалі не платити.І тут у мене питання,що буде у такій ситуації ,якщо буде позов до суду і я їх програю.
Батьки попереджені і максимально спокійні ,сказали,що їм глибоко всерівно на їх телефонний терор і листування.
Дійшло до того ,що у мене діагностували біполярну депресію .
І більшість часу я думаю як зберегти своє ментальне здоров'я,а не оплатити кредити.
Страшно зізнатися,але в стані афекту навіть була спроба суїциду,але слава Богу ,що мене встигли врятувати.
Хочу почути поради ,як мені найкраще діяти.