Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От кого листи? Если от МФО, то можете сэкономить на туалетной бумаге например.Скажіть будь-ласка, почали приходити листи, що за це буде, я дуже переживаю, чи більше чим лист вони нічого не зроблять?
Від МФО, і колекторів(От кого листи? Если от МФО, то можете сэкономить на туалетной бумаге например.
Тільки побачив, і щось запереживавОт кого листи? Если от МФО, то можете сэкономить на туалетной бумаге например.
Тогда я написал, используйте по своему усмотрению макулатуру)Від МФО, і колекторів(
Тільки побачив, і щось запереживав
Даже не буду писать, как я их использовалТогда я написал, используйте по своему усмотрению макулатуру)
Надіюсь не замість таки туалетного паперуДаже не буду писать, как я их использовал

Даже не буду писать, как я их использовал
Трохи піднявся настрій, бо я вже собі такого напридумував...Надіюсь не замість таки туалетного паперу![]()
Ну чё ты так сразу, может у человека есть деньги на туалетную бумагу)) Попу надо беречь))От кого листи? Если от МФО, то можете сэкономить на туалетной бумаге например.
А ви не знали що будуть присилати листи?
Трохи піднявся настрій, бо я вже собі такого напридумував...
Надіюсь не замість таки туалетного паперу![]()
Ні не знав, щойно побачив, а вони не можуть приїхати до мене до дому???А ви не знали що будуть присилати листи?
Це окрема тема. Скоріш ні.Ні не знав, щойно побачив, а вони не можуть приїхати до мене до дому???
Зрозуміло((Це окрема тема. Скоріш ні.
Бувають поодинокі випадки, але за час війни я про такі випадки не чув начебто
Чому так сумно?)Зрозуміло((
Переживаю, щоб не прийшли... А часто вони подають до суду?Чому так сумно?)
Я ж написав. Не прийдуть.Переживаю, щоб не прийшли...
Розраховуйте на те, що подадуть. Все до того йде. Більшість вже подають. Розраховувати, що інші не подадуть, не варто.А часто вони подають до суду?
І що грозить мені в суді?Я ж написав. Не прийдуть.
Дід, Скучив вже за такими темами
Розраховуйте на те, що подадуть. Все до того йде. Більшість вже подають. Розраховувати, що інші не подадуть, не варто.
Якщо будете захищатися, максимально гарні для вас умови. Може тіло, може тіло і процент за строк кредитування (1-30 днів).І що грозить мені в суді?
По закону вони не мають права приїжджати до вас без вашої угоди, а якщо це трапиться(що дуже неймовірно) можете сміливо поліцію викликати.Ні не знав, щойно побачив, а вони не можуть приїхати до мене до дому???
Причом с молоду!)Ну чё ты так сразу, может у человека есть деньги на туалетную бумагу)) Попу надо беречь))