Почали дзвонити рідним, як довго вони можуть дзвонити

• Автор теми Автор теми Любов96
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Любов96

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
17
Бали
3560
Любов96 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?

У мене два місяці прострочки то ще дзвонять , але вони відносно спокійні . Ну принаймні у мене .

Просрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
У мене не дзвонили нікому, тільки декілька повідомлень в вайбері батькам і все... Треша не влаштовують, спіть спокійно )

У мене не дзвонили нікому, тільки декілька повідомлень в вайбері батькам і все... Треша не влаштовують, спіть спокійно )
Вам првезло, в мене свекрузі тиждень надзвонюють.....думаю скільки ще її доставати будуть

Якщо рідні будуть з ними спілкуватися,тоді довго будуть.
Ну а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!
Якщо рідні будуть з ними спілкуватися,тоді довго будуть.
Ну а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!

Чесно сказати,я не покладала надію на довгоочікуванний закон

Назад
Угорі