Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене не дзвонили нікому, тільки декілька повідомлень в вайбері батькам і все... Треша не влаштовують, спіть спокійно )Просрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
Вам првезло, в мене свекрузі тиждень надзвонюють.....думаю скільки ще її доставати будутьУ мене не дзвонили нікому, тільки декілька повідомлень в вайбері батькам і все... Треша не влаштовують, спіть спокійно )
Переменно, могут неделю штормить, а потом тишинаПросрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
Ну не всю же вулицю, одну свекруху це ще норм....Вам првезло, в мене свекрузі тиждень надзвонюють.....думаю скільки ще її доставати будуть
У меня после 1 года перестали звонить родственникам.Просрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
Пока не найдут жертвуПросрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
Якщо рідні будуть з ними спілкуватися,тоді довго будуть.Просрочка десь більше місяця, я в режимі ❄❄❄❄але почали дзвонити до рідних, як на довго їх стане?
Ну а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!Якщо рідні будуть з ними спілкуватися,тоді довго будуть.
Ну а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!Якщо рідні будуть з ними спілкуватися,тоді довго будуть.
Чесно сказати,я не покладала надію на довгоочікуванний законНу а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!
Ну а що ж довгоочікуваний закон про колекторську діяльність і пункт про заборону дзвонити третім особам ( на який багато з нас покладав стільки надій) - в цій країні плювати на закони!