Щоденник Почала з благого діла, а закінчила повною жопою

• Автор теми Автор теми ОльгаР.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K

ОльгаР.

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
15
Бали
8
ОльгаР. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є багато МФО (з усіма відсотками приблизно 165к, тіло не рахувала), почалися просроченя поки тільки CLY, Click та через декілька днів почнуться нові. Знайшла другу роботу, можуть допомогти з знайомі з закриттям майже 70%. Але на закриття інших ще потрібен час, мінімум 2 місяці. Дуже моторошно і тяжко від цього, задовбали постійними дзвінками, а трубку я не беру (це правильне рішення?). Не хочу щоб обзвонювали рідних та друзів. Підтримайте морально будь-ласка

Перекредитуватись зараз буде адекватним рішенням,якщо мфо ще не нарахували космічні відсотки або готові закривати за тіло.
Якщо маєте залежності - кидайте цю ідею взагалі, бо нічому не навчить.

Перекредитуватись зараз буде адекватним рішенням,якщо мфо ще не нарахували космічні відсотки або готові закривати за тіло.
Якщо маєте залежності - кидайте цю ідею взагалі, бо нічому не навчить.
Банки перекредитування не дають. Які це ще можна зробити?
Залежності не маю, просто все почалося з суми приблизно 25к, яка була терміново потрібна, а потім брала інші для перекриття і за пів року така сума виросла

Залежності не маю, просто все почалося з суми приблизно 25к, яка була терміново потрібна, а потім брала інші для перекриття і за пів року така сума виросла
Що вам дає впевненості що перекредитування не закінчиться тим самим що з мфо?
Перекривати одні борги іншими не вирішує проблему, а навпаки її поглиблює.

Банки Вам і не дадуть, мені навіть в мирний і доковідний час не давали, хоча я перші місяців 6-7 йшов без жодного дня прострочки, робив ті ж помилки. що й інші....
перекредитовуватись в мфо ,не вихід абсолютно...
читати цей сайт, схоплювати інформацію, аналізувати, вчитись - це напевно буде не швидко але згодом результат отримаєте

Що вам дає впевненості що перекредитування не закінчиться тим самим що з мфо?
Перекривати одні борги іншими не вирішує проблему, а навпаки її поглиблює.
Я зараз в такому настрої, що мені вже нічого впевненості не додає. Але коли я подумала про банки, то шла у відділення і напряму казала, що мені потрібно перекрити МФО. Я вважала, що краще я буду 4-5 років по декілька тисяч виплачувати зате потім буду урок до кінця життя

Я зараз в такому настрої, що мені вже нічого впевненості не додає. Але коли я подумала про банки, то шла у відділення і напряму казала, що мені потрібно перекрити МФО. Я вважала, що краще я буду 4-5 років по декілька тисяч виплачувати зате потім буду урок до кінця життя
Это так не работает.

Ну, ладно, я на старости крышей подсвистывать стал, но ты-то...
Я озвучив загальновідомі речі, тож тут немає ніякої таємниці.
Я ж не сказав це робити.
Мою думку і ставлення вцілому до кредитів ти, як і багато людей з форуму, прекрасно знають.
Для цього повинно бути особисте житло.
Ну то до чого тут вік?
Хоч 18 і парочка квартир на припустим Борщагівці чи Подолі, зробили би вас чудовим клієнтом для залогового кредиту.

Ну то до чого тут вік?
Хоч 18 і парочка квартир на припустим Борщагівці чи Подолі, зробили би вас чудовим клієнтом для залогового кредиту.
Я хочу позбутися кредитів, а не шукати способи як їх брати далі

Назад
Угорі