По виконавчому провадженню відраховують із зп, а банк знову продав кошекторам

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 388

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене з 2021 року відкрито ВП через кредит в Сенс банк. Два місяці тому виконавець Плексюк виніс постанову про відрахування 29 відсотків з зарплати. Бухгалтерія вираховує. Але сьогодні прийшла смс від Сенс банку, що через відсутність платежу вони передали мій кредит на опрацювання в Інтер Ріск. Що мені може зробити цей Інтер Ріск?

Діанка33, искренне поздравляю вас.

У мене з 2021 року відкрито ВП через кредит в Сенс банк.
На основании чего: нотариальная надпись или суд был?

прийшла смс від Сенс банку, що через відсутність платежу вони передали мій кредит на опрацювання в Інтер Ріск.
Ничего удивительного. Мошенники так и действуют. Всюду пытаются объегорить.

Що мені може зробити цей Інтер Ріск?

Суду не було. Виконавець приватний
Вы не поняли. На основании какого-то документа выдаётся исполнительный лист. Или надпись нотариуса, или решение суда . Просто так, исполнитель не работает

Видимо, всё-таки, 20, а не 29)
И да, альфа в свою бытность баловалась надписями.
Автор, а может есть резон снести её да вернуть все денюжки? А потом по какой-то акции закрыть?))

Видимо, всё-таки, 20, а не 29)
И да, альфа в свою бытность баловалась надписями.
Автор, а может есть резон снести её да вернуть все денюжки? А потом по какой-то акции закрыть?))
Так 20 відсотків. Я випадково не ту цифру нажала

Там мені ще заплатить залишилося 16600грн. А було 18700грн

Вы не поняли. На основании какого-то документа выдаётся исполнительный лист. Или надпись нотариуса, или решение суда . Просто так, исполнитель не работает
Надпис нотаріуса

Надпис нотаріуса
Чего же вы его не отменили?
Кстати, я не знаю, а сейчас его можно отменить?

Так бы и никаких отчислений не было бы.

А в вашем случае они могут по 10 раз продавать кому угодно, а те будет в суд подавать.

Наскільки я знаю, що якщо відкрите ВП то потому самому договору друге ВП не відкривають

Назад
Угорі