Щоденник По своїй тупості набрався кредитів в МФО

• Автор теми Автор теми Ivan_resq
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 569

Ivan_resq

Читач
Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
Ivan_resq не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Майже весь 2023 рік брав кредити в МФО....то брав нові то гасив їх навіть з великими відсотками, дійшло до того що напозичався в знайомих друзів і тд, приховуючись якимись проблемами на роботі, і що потрібно гроші для вирішення проблеми... в результаті кошти всі програвав. Нещодавно побачив цей форум багато читав різних щоденників і тем по приводу МФО, по перше свідомо хочу кинути грати, почав ходити до психолога, та хочу повіддавати всі кошти і знайомим і МФО на даний момент офіційно працюю і в змозі ці всі питання потроху закривати....
Маю борги в Егроші, тіло було 30000 на період протермінування я сплатив 20000, пройшов день сума з залишку стала 52000, намагався телефонувати про щось домовлятись, в результаті вже 1,5 міс протермінування чекаю на чудо))) 1 раз телефонували мамі і все, батьків попередньо повідомив, що на мене набрали кредитів та начальника на роботі
Потім...Кредит7 тіло 24500 нічого не сплачував протермінування днів 15
Кредит плюс тіло 25000, робив 1 раз пролонгацію, але буду іти в протермінування
Манівео тіло 25000, сплачено 10000 і робив вже купу пролонгацій
КлікКредит тіло 12000 протермінування ще немає
Майкредит закрию до 25.01.2024 тіло 7000
Слонкредит також закрию в цьому місяці тіло було 10000 , сплачено вже 7000

От така моя історія і коли і чим вона закінчиться я не знаю....

Welcome to the club🥳
Вистоємо, переможемо💪
Головне - є бажання і дії.Визнати первинну проблему - це вже неаби який крок уперед. Пішли до психолого - надважливий результат. Головне працювати над собою. Першочергове - розібратись в собі. По-друге - розібратись з боргами знайомих, родичів тощо, мфо- хай чекають.
Наснаги, терпіння. Несемося)

Ви молодець що пішли до психолога 💪 сил та успіху Вам
Можете ще додати спорт, щоб вивільнити додаткову енергію або навпаки пропрацювати зайві емоції.
І вам вірно порадили вище, щоб спочатку розрахувалися зі знайомими та рідними. Так психологічно стане легше

Ви молодець що пішли до психолога 💪 сил та успіху Вам
Можете ще додати спорт, щоб вивільнити додаткову енергію або навпаки пропрацювати зайві емоції.
І вам вірно порадили вище, щоб спочатку розрахувалися зі знайомими та рідними. Так психологічно стане легше
Дякую за підтримку👍
Welcome to the club🥳
Вистоємо, переможемо💪
Головне - є бажання і дії.Визнати первинну проблему - це вже неаби який крок уперед. Пішли до психолого - надважливий результат. Головне працювати над собою. Першочергове - розібратись в собі. По-друге - розібратись з боргами знайомих, родичів тощо, мфо- хай чекають.
Наснаги, терпіння. Несемося)
Дякую за підтримку, оце ж ще той страх що почнуть саме більше задрачувати психологічно оточення....

Головне - зупинитися грати, тоді і гроші почнуть з*являти
все правильно Ви говорите, дякую за підтримку
Майже весь 2023 рік брав кредити в МФО....то брав нові то гасив їх навіть з великими відсотками, дійшло до того що напозичався в знайомих друзів і тд, приховуючись якимись проблемами на роботі, і що потрібно гроші для вирішення проблеми... в результаті кошти всі програвав. Нещодавно побачив цей форум багато читав різних щоденників і тем по приводу МФО, по перше свідомо хочу кинути грати, почав ходити до психолога, та хочу повіддавати всі кошти і знайомим і МФО на даний момент офіційно працюю і в змозі ці всі питання потроху закривати....
Маю борги в Егроші, тіло було 30000 на період протермінування я сплатив 20000, пройшов день сума з залишку стала 52000, намагався телефонувати про щось домовлятись, в результаті вже 1,5 міс протермінування чекаю на чудо))) 1 раз телефонували мамі і все, батьків попередньо повідомив, що на мене набрали кредитів та начальника на роботі

Що нового? з моєї ситуації Єгроші самі активні телефонують правда не часто, але точково то мамі то братові поки і це лише 45 день протермінування, кредит7 мовчать тільки смс, які ніхто не читає, погрожують відправити листи по прописці, але ж в договорі купа інформації такої яка не відповідає дійсності вже років як 5, а саме і номера оточення які зазначені в договорі і прописка, всі інші поки мовчать, а я по троху розраховуюсь з своїм оточенням по боргах

Останнє редагування:
На мою думку- це головне! Все інше- почекає.
💪 дякую

Докину ще переписку в вайбері на 20 день протермінування, хто зіштовхувався з цим відпишіть це все понт чи ні?
💪 дякую

Докину ще переписку в вайбері на 20 день протермінування, хто зіштовхувався з цим відпишіть це все понт чи ні?
після цього мені особисто Єгроші нічого не писали та не телефонували

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    70.7 Кб · Перегляди: 98
  • 2.webp
    2.webp
    58.2 Кб · Перегляди: 64
  • 3.webp
    3.webp
    72.1 Кб · Перегляди: 62
  • 4.webp
    4.webp
    76.6 Кб · Перегляди: 58
  • 5.webp
    5.webp
    64.8 Кб · Перегляди: 71
  • 6.webp
    6.webp
    66 Кб · Перегляди: 74
  • 7.webp
    7.webp
    63.6 Кб · Перегляди: 77
Останнє редагування:
А нащо ви переписуєтесь? Звісно, що понт, погугліть тут по форуму про є-гроші, є там і програні ними справи(звісно, за допомогою юристів форуму).

А нащо ви переписуєтесь? Звісно, що понт, погугліть тут по форуму про є-гроші, є там і програні ними справи(звісно, за допомогою юристів форуму).
Дякую за відповідь, обов'язково прочитаю🙏
💪 дякую

після цього мені особисто Єгроші нічого не писали та не телефонували
Ще досить часто шлють свої супер пропозиції

Вкладення

• photo_2024-01-18_09-11-26.webp
    photo_2024-01-18_09-11-26.webp
    41.5 Кб · Перегляди: 54
Назад
Угорі