По рішенню суду кредит капітал має повернути кошти позичальнику

• Автор теми Автор теми Karolina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Karolina

Форумчанин
Дописи
415
Реакції
96
Бали
68
Karolina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Супер!!! АТО проведена успешно?Ваша война была? Или другого бойца?
Я наскільки зрозуміла, то тіло їй таки треба заплатити.
Там тело меньше, чем судовый сбор. Вернут и будет человеку денежка оплатить весь долг сразу.

Я наскільки зрозуміла, то тіло їй таки треба заплатити.
Ну 4к тела, в принципе - норм, с учётом списанных всех % и пени, ну и компенсации судового сбора. Да и там походу никаких не было проплат/пролонгаций по кредиту, потому как указано что тело не гасилось.

Перемога не моя))) Любою зайти на opendatabot і почитати рішення суду. Якщо чесно,останнім часом всі рішення в користь позичальників.

Перемога не моя))) Любою зайти на opendatabot і почитати рішення суду. Якщо чесно,останнім часом всі рішення в користь позичальників.
потому, что люди наконец то начали понимать, что надо ходить в суды)) а не бояться их как огня

потому, что люди наконец то начали понимать, что надо ходить в суды)) а не бояться их как огня

Кф продали кредит капіталу. Кк подав в суд і суд виграв. Позичальник по рішенню суду оплатив 44тис. А потім все-таки надумав подати апеляцію. І виграв. Кк має повернути йому 27тис відсотки і 16тис пеню.

Назад
Угорі