По поводу угроз от коллекторов. Социальные сети

• Автор теми Автор теми Kate_21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 707

Kate_21

Читач
Дописи
13
Реакції
4
Бали
278
Kate_21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Уже писала про угрозы детям от звонящей гниды. Может кто-нибудь подсказать насчет пакостей в соц.сетях? Реально ли могут куда-нибудь выложить какие-то гадости? Потому что плел уже полную хрень про "приезд", "отработку" и прочее.

Kate_21, Не нужно писать один и тот же вопрос в разных темах. От того, что Вы создадите 10 тем с одним вопросом, быстрее на него не ответят.

Могут. Вероятнее всего и сделают. Разошлют какую-то чушь по друзьям Вашим. А может и не будет этого.

Добрый день. Уже писала про угрозы детям от звонящей гниды. Может кто-нибудь подсказать насчет пакостей в соц.сетях? Реально ли могут куда-нибудь выложить какие-то гадости? Потому что плел уже полную хрень про "приезд", "отработку" и прочее.
Соц. сети лучше скрыть от публичного доступа по возможности. А ещё лучше - просто их не иметь :f*ck:

Kate_21, ? ? ?

Вероятнее всего и сделают. Разошлют какую-то чушь по друзьям Вашим.
Тому окрім соцмереж також месенджери на максимум приватності... накшталт Вайбера, Тєлєгі і т.п , щоб вас не могли добавляти в будь які групи чи створювати їх

В мене маніфою знайшов одногрупниць і писали різні пошлі фігні.сто пудово з фейсбуку.бо писали лиш тим у кого навчальний заклад такий як у мене зазначений.також кредит7 знайшли сторінку в як.і грозились що всі знайомі будуть знати що я шахрай

Як варіант, ваша дитина, не ви, особливо якщо вона ще не повнолітня, може написати заяву в поліцію, особливо про погрози. З кожним дзвінком нова заява. Думаю, хоч якось на такого роду звернення поліція має відреагувати. Може б, окремо ще б ви написали

Як варіант, ваша дитина, не ви, особливо якщо вона ще не повнолітня, може написати заяву в поліцію, особливо про погрози. З кожним дзвінком нова заява. Думаю, хоч якось на такого роду звернення поліція має відреагувати. Може б, окремо ще б ви написали
Неповнолітніх не мають право викликати на допит/покази без присутності опікунів вродє...отже мабуть варто самим батькам

Неповнолітніх не мають право викликати на допит/покази без присутності опікунів вродє...отже мабуть варто самим батькам
Та на батьків ім точно пофігу. Їх пишуть тисячами ті заяви. Так, звісно, щоб дитина написала в присутності батьків, але від свого імені. Думаю, так ж можливо

Назад
Угорі