Користувачка
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Користувачка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Є кредити, є кредит у КредитКасі. Там вже просрочка близько 2 місяців, трохи менше. Писали мені з юридичного стимулу, писали та дзвонили з кредиткаси, не хочуть мене залишити у спокої. І ось що я подумала. Якщо їм запропонувати оплату суми кредиту і перших процентів за один місяць, як гадаєте, вони погодяться?
До суду не хочу доводити, бо то справа надовго, а бажання такого зовсім нема.
Та ще є плани трохи наладити свій невеличкий домашній бізнес, і згодом потрібно буде оформлювати кредит у банку на початок бізнесу і потім ще на подальший розвиток. Тому і хочу всі свої борги закрити.
Нелегка мене штовхнула до якихось спеціалістів з закриття кредитів в телеграмі, опір МФО чи щось таке. Сказали, що все закриють, але потрібно чекати десь від двох місяців до півроку. Назвали ціну і заплатити їм треба частину зразу. Та я ж не така дурна
Нікому нічого не платила в не буду. Хочу спробувати самостійно домовитися. Як гадаєте, в мене вийде и що для початку перемовин потрібно?
До суду не хочу доводити, бо то справа надовго, а бажання такого зовсім нема.
Та ще є плани трохи наладити свій невеличкий домашній бізнес, і згодом потрібно буде оформлювати кредит у банку на початок бізнесу і потім ще на подальший розвиток. Тому і хочу всі свої борги закрити.
Нелегка мене штовхнула до якихось спеціалістів з закриття кредитів в телеграмі, опір МФО чи щось таке. Сказали, що все закриють, але потрібно чекати десь від двох місяців до півроку. Назвали ціну і заплатити їм треба частину зразу. Та я ж не така дурна

Нікому нічого не платила в не буду. Хочу спробувати самостійно домовитися. Як гадаєте, в мене вийде и що для початку перемовин потрібно?