CreditKasa Планують подавати до суду і ось, що я думаю

• Автор теми Автор теми Користувачка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 452
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Користувачка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Є кредити, є кредит у КредитКасі. Там вже просрочка близько 2 місяців, трохи менше. Писали мені з юридичного стимулу, писали та дзвонили з кредиткаси, не хочуть мене залишити у спокої. І ось що я подумала. Якщо їм запропонувати оплату суми кредиту і перших процентів за один місяць, як гадаєте, вони погодяться?

До суду не хочу доводити, бо то справа надовго, а бажання такого зовсім нема.
Та ще є плани трохи наладити свій невеличкий домашній бізнес, і згодом потрібно буде оформлювати кредит у банку на початок бізнесу і потім ще на подальший розвиток. Тому і хочу всі свої борги закрити.

Нелегка мене штовхнула до якихось спеціалістів з закриття кредитів в телеграмі, опір МФО чи щось таке. Сказали, що все закриють, але потрібно чекати десь від двох місяців до півроку. Назвали ціну і заплатити їм треба частину зразу. Та я ж не така дурна:ups2:
Нікому нічого не платила в не буду. Хочу спробувати самостійно домовитися. Як гадаєте, в мене вийде и що для початку перемовин потрібно?

Привіт усім. Є кредити, є кредит у КредитКасі. Там вже просрочка близько 2 місяців, трохи менше. Писали мені з юридичного стимулу, писали та дзвонили з кредиткаси, не хочуть мене залишити у спокої. І ось що я подумала. Якщо їм запропонувати оплату суми кредиту і перших процентів за один місяць, як гадаєте, вони погодяться?

До суду не хочу доводити, бо то справа надовго, а бажання такого зовсім нема.
Та ще є плани трохи наладити свій невеличкий домашній бізнес, і згодом потрібно буде оформлювати кредит у банку на початок бізнесу і потім ще на подальший розвиток. Тому і хочу всі свої борги закрити.

Нелегка мене штовхнула до якихось спеціалістів з закриття кредитів в телеграмі, опір МФО чи щось таке. Сказали, що все закриють, але потрібно чекати десь від двох місяців до півроку. Назвали ціну і заплатити їм треба частину зразу. Та я ж не така дурна:ups2:
Нікому нічого не платила в не буду. Хочу спробувати самостійно домовитися. Як гадаєте, в мене вийде и що для початку перемовин потрібно?
Закрити кредити щоб взяти кредити. Все логічно

Попробуйте, хуже не будет. Но вряд ли.
Та при желании и упорстве, я думаю, можно и подобное "выбить" с них. Но тут уже, да, как повезет...
Ага, только бы они не узнали об этом))))
Ну... Тут всё-таки несколько иное дело. Ты ж видишь, закрыть кредиты МФО, чтобы взять кредит в банке на дело. Вроде как бы оно и правильно, так многие делают. У меня брат периодами берет кредиты в банках именно под бизнес. На карте лимит 0. Чтобы не было соблазна. А как нужно что-то докупить, те же удобрения (а берет он их оптом) и всякое прочее - оформляет кредит. До сих пор удивляюсь, что он не откладывает с прибыли на развитие, но у каждого свое понимание ведения бизнеса.

Только может быть такое , что возьмёшь кредит под бизнес, вроде все на мази. А в какой-то момент что-то пойдет не так и возникнет задолженность, потом просрочки, потом кучу бабла надо будет отдать и снова долги в МФО.
Не сторонник я начинать бизнес с кредитов. Но каждый сам решает 🤷
Если сможет грамотно воспользоваться инструментом под названием "кредит" - значит хорошо

Час. Їм остудити свої хочуньки.
А довго?
Та читала я вже, що тут таку 'схему' не признають, але мені якось треба починати, бо скоро їсти нічого буде

Користувачка, вот тут, кстати, повод Вам задуматься.
Я недавно, на днях, писал, что в свое время, когда занимался бизнесом, часто пользовался услугами МФО на 1-2 дня. Мне тогда это было действительно выгодно. На картах я не хранил большие суммы, а бежать с наличкой к терминалу, в спешке оплачивать - было неудобно совсем. Тем более это был 2013-2014 гг. Не было столько терминалов, как сейчас.
И вот как раз в задницу с МФО я влез, когда бизнес начал проваливаться. Вместо того, чтобы бросить уже дохлую лошадь, я старался ее оживить. В итоге 5 лет в крутейших долгах: МФО, банки, ломбарды, друзья, родственники, соседский кот.
Просто подумайте хорошенько, а уверены Вы в том, что не получится так, как у меня и у множества таких же "умных" бизнесменов.

Назад
Угорі