Пів тіла

• Автор теми Автор теми AlinaDryga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 812

AlinaDryga

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
8
Бали
5060
AlinaDryga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як правильно сформулювати речення до стягувачів щоб погодились на пів тіла,щоб раз і вони такі «да да да канєшна»😄

Як правильно сформулювати речення до стягувачів щоб погодились на пів тіла,щоб раз і вони такі «да да да канєшна»😄
На таке рідко погоджуються і далеко не всі,деякі хоча б тіло давали))

Десь тут читала у когось ,що дзвоните або пишете коротко ,»що є гроші на закриття тіла чи пів тіла ,так то так ,а ні то іншій компанії гроші дістануться сьогодні» )))

Десь тут читала у когось ,що дзвоните або пишете коротко ,»що є гроші на закриття тіла чи пів тіла ,так то так ,а ні то іншій компанії гроші дістануться сьогодні» )))
Можете спробувати написати,є випадки за пів тіла,мені поки не пропонували)Такі МФО як Бізнес позика або Кредит Касса навіть 2 тіла не запропонують,там вже тільки через суд

Vasyl2996, «що є гроші на закриття тіла чи пів тіла ,так то так ,а ні то іншій компанії гроші дістануться сьогодні» )))

Це і напишіть)

Не треба нічого формулювати. Просто пишете на емейл чи в підтримку дві слова " пів тіла". Мають погодитися

Пів тіла кидаю - без лишніх розмов
Закриєм питання без судів і умов
Сьогодні кеш - і забули борги
Ти в плюсі зараз, без тяганини й луги

Не тягнемо строки, не палимо час
Половину віддам - і забули про нас
Ти отримав своє, я пішов налегке
Мирна угода - то ж діло чітке

Пів тіла кидаю - без лишніх розмов
Закриєм питання без судів і умов
Сьогодні кеш - і забули борги
Ти в плюсі зараз, без тяганини й луги

Не тягнемо строки, не палимо час
Половину віддам - і забули про нас
Ти отримав своє, я пішов налегке

Мирна угода - то ж діло чітке
😂треба спробувати

краще просто чекайте, поки сама компанія запропонує
Та тут вони виставляють 13000 як тіло ,хоча це з процентами,а саме тіло 9000,кажуть ні 13000 тільки,можемо розбити на 3 міс,написала що не можу і мовчу,треба або потягнути або якимсь домовитись за пів тіла,бо мені у вересні треба 17000 закрити,

😂треба спробувати

Та тут вони виставляють 13000 як тіло ,хоча це з процентами,а саме тіло 9000,кажуть ні 13000 тільки,можемо розбити на 3 міс,написала що не можу і мовчу,треба або потягнути або якимсь домовитись за пів тіла,бо мені у вересні треба 17000 закрити,
Мені здається пів тіла закрити реально тільки в смартівей
Просто тіло вже можна щось думати

Мені здається пів тіла закрити реально тільки в смартівей
Просто тіло вже можна щось думати
Ну вони відмовили мені,і що далі робити ?як буде? Договір вислали не той що з первичний,а вже типу з ними пере заключений

Вкладення

• IMG_1988.webp
    IMG_1988.webp
    131 Кб · Перегляди: 49
Останнє редагування:
AlinaDryga, Ну це ви їх ніби просите ,а треба писати коли маєте певну суму і що можете сьогодні оплатити і все,якщо не згідні ,то іншим кредиторам гроші дістануться !

Не мала з ними справу, якщо чесно. А давно вони у вас?
Кредит за 2019 рік,потім дві компанії перекуповували,і чи з кінця минулого чи на початку 2025 року вони обʼявились ,не памʼятаю

AlinaDryga, Ну це ви їх ніби просите ,а треба писати коли маєте певну суму і що можете сьогодні оплатити і все,якщо не згідні ,то іншим кредиторам гроші дістануться !
От можливо у наступному місяці і будуть,але переживаю що подадуть до суду за цей час,переживаю що якщо рахунки поблокують то не зможу інші кредити платити

Назад
Угорі