Після завершення виконавчого провадження на картці "мінус"

• Автор теми Автор теми Игорь22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Игорь22

Форумчанин
Дописи
65
Реакції
27
Бали
5090
Игорь22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто з таким зіштовхувався, банк зняв кошти з карти по ВП Яких не було на рахунку і заблокував карту, після знесення в суді ВП банк розблокував карту, але карта в мінусі. Банк відповідає що я тепер повинен їм

Доброго дня, підкажіть будь ласка хто з таким зіштовхувався, банк зняв кошти з карти по ВП Яких не було на рахунку і заблокував карту, після знесення в суді ВП банк розблокував карту, але карта в мінусі. Банк відповідає що я тепер повинен їм
Какой банк?

Как они это объясняют?

Как они это объясняют?
Банк кредиагріколь, говорять був від виконавця запит на суму яка знаходилась на карті, але я зняв її раніше і вони відправили їй ці кошти і загнали в мінус

Банк кредиагріколь, говорять був від виконавця запит на суму яка знаходилась на карті, але я зняв її раніше і вони відправили їй ці кошти і загнали в мінус
То це не ваші проблеми)
Як банк відправив кошти яких нема на рахунку бо ви зняли їх?))
Якщо вони ( банк ) займаються меценатством - то це не ваші трабли.

Странный какой то банк отправил деньги которых не было) к юристу обращались?

Пока нет, жду их предложений,
Якщо Ви зняли гроші раніше і карта не кредитна,тобто знятий був не кредитний ліміт, ніяких пропозицій не чекайте. Розпрощайтеся з тим банком.
Якщо будуть якісь дії банку,суд,наприклад,тоді будете звертатись до юристів і вирішувать

Якщо Ви зняли гроші раніше і карта не кредитна,тобто знятий був не кредитний ліміт, ніяких пропозицій не чекайте. Розпрощайтеся з тим банком.
Якщо будуть якісь дії банку,суд,наприклад,тоді будете звертатись до юристів і вирішувать
Дякую, зрозумів, просто рахунок в цьому банку не закривають пока не закрию

Якщо пишете правду, то тут є чийсь прой... помилка.
Не можна стягувати в рахунок кредиту.
Банк мені говорить щоб я звернувся до виконавця, щоб він повернув зняті кошти, бо в них немає такої процедури

У мене подібна ситуація, Ощад загнав зарплатну і всі інші картки, навіть валютну в мінус . Суд по знесенню ВП у серпні, що буде потім не знаю. В кінці червня знімала кошти через касу із заявою і паспортом. Спеціаліст сказала, що якщо будете знімати не усю суму, швидше виплатите, я так розумію я должна тепер ощаду, бо в особистому кабінеті пише «обов»язиковий платіж цього місяця-...»

Якщо пишете правду, то тут є чийсь прой... помилка.
Не можна стягувати в рахунок кредиту.
Банки загоняют в минус на ту сумму, на которую открыто исполнительное производство.
После его завершения баланс на счету восстанавливается

Банки загоняют в минус на ту сумму, на которую открыто исполнительное производство.
После его завершения баланс на счету восстанавливается
У мене виконавець направив в банк спочатку на ту суму яка була на карті, але я зняв її раніше чим банк відправив виконавцю. Банк пояснює, що я їх випередив і вони загнали карту в мінус, а потім уже заблокували карту на всю суму ВП

Назад
Угорі