Після суду з ЄАПБ наклали арешт на все майно

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K

олена 1269

Форумчанин
Дописи
90
Реакції
19
Бали
283
олена 1269 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора !підскажіть будь ласка еапаб відкотили виконавче на 100000т.грн за рішенням суду де фігурує наступне накласти арешт на ВСЕ майно боржника що це може означати ? Мене в Україні на даний момент немає що робити ?

Ви в суді не захищалися з юристом? Майно є в Україні?

Я так розумію з часом в розшук будуть подавати ?
Навряд
Доброго вечора !підскажіть будь ласка еапаб відкотили виконавче на 100000т.грн за рішенням суду де фігурує наступне накласти арешт на ВСЕ майно боржника що це може означати ? Мене в Україні на даний момент немає що робити ?

Якщо рішення заочне і ви не отримували жодних документів, зверніться до юристів форума. Можливо є змога на перегляд заочного рішення. Це поперше.

Був суд, захищалась, подавали на апеляцію - програли 😟
Підскажіть будь-ласка,як у кого було, що ЕАПБ дійсно накладає постійно арешт на все? Навіть якщо захищалися?

Був суд, захищалась, подавали на апеляцію - програли 😟
Підскажіть будь-ласка,як у кого було, що ЕАПБ дійсно накладає постійно арешт на все? Навіть якщо захищалися?
Це вже від виконавця залежить. Більшість арештують все.

Це вже від виконавця залежить. Більшість арештують все.
Тобто такого зараз немає що вищитують тільки 20% якось?
Чи ми повинні самі платити після відкриття?
Просто не розумію як це буде проходити 🤔
В мене перший раз, тому хочу розуміти

Тобто такого зараз немає що вищитують тільки 20% якось?
Чи ми повинні самі платити після відкриття?
Просто не розумію як це буде проходити 🤔
В мене перший раз, тому хочу розуміти
У мене частково задовільнили їх позов. Написав на мило з пропозицією добровільно сплатити частинами. Вони морозились і відкрили ВП. Зараз арешт на все і вираховують 20% з офіційних доходів

У мене частково задовільнили їх позов. Написав на мило з пропозицією добровільно сплатити частинами. Вони морозились і відкрили ВП. Зараз арешт на все і вираховують 20% з офіційних доходів
20 % від того що заходе на картку чи як?
Не до кінця просто розумію 😰
Це кожен місяць?
Чи це просто карту на всю сумму в мінус і все що туди заходить все списується?

Не до кінця просто розумію 😰
Це кожен місяць?
Від заробітної плати

Це відрахуванні з офіційної зарплатні якщо така є.
Це кожен місяць?
З арештованих рахунуів виконавець може списувати кошти коли йому заманеться при наявності коштів на них.
Відправляє платіжну інструкцію в банк і той повинен її виконати.
Списується все в межах виконавчого провадження ( основний борг, нагорода виконавцю, витрати по виконавчому )
Приблизно так це виглядає :
Наприклад у вас по виконавчому 20тис боргу... на рахунку у вас образно 5тис.
Виконавець відправить платіжку на 20, а банк спише цих 5... і так поки не погаситься вся сума.
Один рахунок можно зробити видатковим з якого ніякий виконавець не зможе списати гарантованих 14200/місяць... все що вище - спишуть.

Це відрахуванні з офіційної зарплатні якщо така є.

З арештованих рахунуів виконавець може списувати кошти коли йому заманеться при наявності коштів на них.
Відправляє платіжну інструкцію в банк і той повинен її виконати.

Списується все в межах виконавчого провадження ( основний борг, нагорода виконавцю, витрати по виконавчому )
Приблизно так це виглядає :
Наприклад у вас по виконавчому 20тис боргу... на рахунку у вас образно 5тис.
Виконавець відправить платіжку на 20, а банк спише цих 5... і так поки не погаситься вся сума.
Один рахунок можно зробити видатковим з якого ніякий виконавець не зможе списати гарантованих 14200/місяць... все що вище - спишуть.
А я думала, що це 20% від того що заходить на карту, наприклад 10тим заходит, по 2тис будуть списувати
Від заробітної плати
Ну офіційно на картку 10тис
Від заробітної плати
2 рази в місяць, тобто перший раз зайде пишуть 20%, і другий раз зайде, також пишуть 20%.
Так?

арешт на квартиру також можуть накласти якщо програти суд?

Це заяву треба писати?
Так. Взірці заяв є на форумі складені нашими юристами.
Так а як же тоді гаситиметься борг?
Це вже залежатиме від вас. Захочете - самі скидатимете суми на рахунок вказаний у ВП.
Вибачте, але я зовсім не збагну 😣
Все норм, поможем чим зможем)

Назад
Угорі