Після оплати по виконавчому, гроші ще не зараховані

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 371

олена 1269

Форумчанин
Дописи
90
Реакції
19
Бали
283
олена 1269 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня підкажіть хто небуть будь ласка ,в четвер закрила виконавче але не зі своєї карти гроші досі не зараховані що це може бути ?

Доброго дня підкажіть хто небуть будь ласка ,в четвер закрила виконавче але не зі своєї карти гроші досі не зараховані що це може бути ?
Так можливо треба було зв'язатись з виконавцем і повідомити йому що то Ви ,але ж ви закривали своє виконавче ,то зачекайте

Так можливо треба було зв'язатись з виконавцем і повідомити йому що то Ви ,але ж ви закривали своє виконавче ,то зачекайте
Але все одно зарахується не пропадуть кошти ?

А якщо потраплять під вихідні дні ,то можливо і довше на пару днів
Я оплатив виконавче і вже 12 днів пройшло і нічого, виконавцю відправив 3 листа з скріном про оплаті і нічого
Я оплатив виконавче і вже 12 днів пройшло і нічого, виконавцю відправив 3 листа з скріном про оплаті і нічого. Теж підскажіть що робити?

Я оплатив виконавче і вже 12 днів пройшло і нічого, виконавцю відправив 3 листа з скріном про оплаті і нічого

Я оплатив виконавче і вже 12 днів пройшло і нічого, виконавцю відправив 3 листа з скріном про оплаті і нічого. Теж підскажіть що робити?
Виконавцю нічого не потрібно відпрвляти, бо в нього все є.
Ви пробували зв'язатись з ним і вирішити в чому причина?

Виконавцю нічого не потрібно відпрвляти, бо в нього все є.
Ви пробували зв'язатись з ним і вирішити в чому причина?
Телефонував, ніхто телефон не бере. Спробую завтра ще звязатись

Назад
Угорі