Підсудність мфо. Виконавчий напис

• Автор теми Автор теми IvaKoZ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 851

IvaKoZ

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
13
Бали
3565
IvaKoZ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Хочу запитати. Чоловік має виконавчий напис від онлайн фінанс. Маємо відправляти позов до суду. Підкажіть, будь ласка, який суд займається справами по цій компанії за підсудністю. Колись в нас була ситуацій з іншою компанією, то позовна заява по різних судах блукала пів року.

Доброго вечора. Хочу запитати. Чоловік має виконавчий напис від онлайн фінанс. Маємо відправляти позов до суду. Підкажіть, будь ласка, який суд займається справами по цій компанії за підсудністю. Колись в нас була ситуацій з іншою компанією, то позовна заява по різних судах блукала пів року.
Позов подається в районний суд. Там, де ви прописані.

Минулого разу саме суд по прописці чоловіка відправив позов довго гуляти судами

Який судовий збір зараз? І який судовий збір на забезпечення позову?

Позови про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню можуть пред'являтись за місцезнаходженням відповідача (Онлайн Фінанс). Це Дніпровський районний суд м. Києва,
або, за місцем виконання виконавчого напису.
За ч. 1 ст. 24 ЗУ "Про виконавче провадження", виконавчі дії провадяться державним виконавцем за місцем проживання, перебування, роботи боржника або за місцезнаходженням його майна.

Назад
Угорі