Підскажіть програми для запису дзвінків і блокування на IOS

• Автор теми Автор теми Helpix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 882

А чим ви користуєтесь?

• Усього проголосувало
    9
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Helpix

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
8
Helpix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім "винищувачам" МФО:vinsent:
Можливо не в тому розділі пишу,але кращого не знайшов для цієї теми
Так само сюди можна подавати і на андроїд корисні програми,для новачків ця тема буде корисною
Всім грного вечора і веселив вихідних:ok:

Привіт всім "винищувачам" МФО:vinsent:
Можливо не в тому розділі пишу,але кращого не знайшов для цієї теми
Так само сюди можна подавати і на андроїд корисні програми,для новачків ця тема буде корисною
Всім грного вечора і веселив вихідних:ok:
На айфоне к сожалению нет ЧС , в сентябре новая версия 13 IOS должна быть эта услуга (обещает разработчик) , запись делаю на стороннюю прогу в апсторе этих программ масса ! Пока поставил трекулер , он хоть определяет процентов на 70 !

На айфоне к сожалению нет ЧС , в сентябре новая версия 13 IOS должна быть эта услуга (обещает разработчик) , запись делаю на стороннюю прогу в апсторе этих программ масса !
Я тільки платні находив:(
Post automatically merged:

IGOR +46, поставте гетконтакт,якщо надати дозволи то він трохи таки блокує,але пропускає чимало

Останнє редагування:
Всім привіт! Друзі прошу вашої поради трусить страшне як,18 днів просрочки в Твої Гроші з 2600 набігло до 5600,верещала як різана позвонила моїм батькам,сказала сьогодні до 12 год ночі всю суму вернути так як пролонгація мені неможлива хамила мені і моїм батькам,чого мені далі чекати?
Мамі теж дзвонили сьогодні,віддала мені телефон щоб поговорити
Після розмови з звонилкою спитала чи хамила,як почула що так,подзвонила їй і послала далеко і глибоко
Найкращий варіант це пояснити рідним всю ситуацію,сказати шо дypak і все,підтримка забезпечена(вкрайній мірі в мене так)

Мамі теж дзвонили сьогодні,віддала мені телефон щоб поговорити
Після розмови з звонилкою спитала чи хамила,як почула що так,подзвонила їй і послала далеко і глибоко
Найкращий варіант це пояснити рідним всю ситуацію,сказати шо дypak і все,підтримка забезпечена(вкрайній мірі в мене так)
Ну я від батьків живу далеко,але сказала шо це все розвод і шоб просто посилали їх,то тато мій так і зробив,просто хочу знати шо далі мені чекати? Чи пожалітись на них в кібер поліцію?

Я тільки платні находив:(

IGOR +46, поставте гетконтакт,якщо надати дозволи то він трохи таки блокує,але пропускає чимало
Мне это не нужно , дочка в эту вонючку залезла , я наоборот поставил переадресацию с неё на себя ...!

Ну я від батьків живу далеко,але сказала шо це все розвод і шоб просто посилали їх,то тато мій так і зробив,просто хочу знати шо далі мені чекати? Чи пожалітись на них в кібер поліцію?
Якщо є докази(запис,номер,п.і.п,час і тривалість дзвінка) тоді можна пробувати,їм припишуть погрози,вимагання,приниження гідності(в нашій державі це керується європейським судом з прав людини,незважаючи що прямого закону як такого немає),також не опускається те,що працівник даної компанії видає себе за іншу людину
Але шанси чогось добитись не більше 20-30%

Нажаль ще меньші...
Вже намагалися неоднократно - щоб був якийсь позитивний результат - я про таке ще не чув.
Я думаю що просто варто частину роботи за них зробити,тобто щоб звонарь чітко назвав дані компанії в якій працює,і якщо погрози будуть,то або кіберполіція займеться або передадуть справу в НП
Але я думаю що має бути хороший психолог який зможе витянути зі звонилки всі дані(+якщо по розмові буде чути що ви самі нариваєтесь щоб були погрози,вони просто скажуть що ви самі спровокували і все)

І я
Нажаль ще меньші...
Вже намагалися неоднократно - щоб був якийсь позитивний результат - я про таке ще не чув.
І якщо розібратись,то 1% це вже шанс!

Я думаю що просто варто частину роботи за них зробити,тобто щоб звонарь чітко назвав дані компанії в якій працює,і якщо погрози будуть,то або кіберполіція займеться або передадуть справу в НП
Але я думаю що має бути хороший психолог який зможе витянути зі звонилки всі дані(+якщо по розмові буде чути що ви самі нариваєтесь щоб були погрози,вони просто скажуть що ви самі спровокували і все)

І я

І якщо розібратись,то 1% це вже шанс!
А якщо на них ще пожалітись в НБУ ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі