Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
е-кэш есть у вас?Зробили колаж на подругу....пише сслоан,але він в мене не в прострочці
Немає...е-кэш есть у вас?
Я поставила....просто подружка переживє,щоб її рідні не побачилиВсе равно бы в блок поставила
Увидеть номер поисковик там все естьЗробили колаж на подругу....пише сслоан,але він в мене не в прострочці
Я вводила,щось нічого не знайшлаУвидеть номер поисковик там все есть
Надо тройку водить із плюсом там виб'є тоді хтось дзвонив і тд може по ньому щось десьЯ вводила,щось нічого не знайшла
мне звонил 0633176871, я пробовал не получается в поисковикеНадо тройку водить із плюсом там виб'є тоді хтось дзвонив і тд може по ньому щось десь
Выдает как "Марьяна Рабочий". Есть знакомые Марьяны?))мне звонил 0633176871, я пробовал не получается в поисковике
Особенно рабочие))Выдает как "Марьяна Рабочий". Есть знакомые Марьяны?))
у вас соц сети открыты? фото подружки,где взяли?Зробили колаж на подругу....пише сслоан,але він в мене не в прострочці
Напевно з фейсбуку,вона казала що закриті,як виявилося напевно ні.....у вас соц сети открыты? фото подружки,где взяли?
Значить ніхто туди не вніс нові колекторські номери..я рік тому провіряв майже всих находивмне звонил 0633176871, я пробовал не получается в поисковике