Щоденник Підкажіть . Я здається схожу зрозуму. Такого стану з початку кредитів немала.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Галига

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
110
Бали
913
Галига не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. У мене напевне нервовий зрив. Як хто з таким бориться? Коротко cyku інвеструм!!! Пропонують закрити за тіло 6000 тис . Підтвердження не було гарантійкою . Поки вони думали я закрила мілоана і почала частинами закривати кредит касу . Коротше гроші наісході .
В мене два питання. Хто як виходив з нервового зриву ( ступор і депресія неможу нічого зробити . Немає мотивації жодної). Друге чи колектори за тіло закривають та кому ті ******** можуть продати?. Дякую

Галига, ви самі себе накручуєте.
Чого нервуватися?
Ви по мірі можливості закриваєте борги і це супер!!!!
Деякі нічого не закривають бо в житті мають інші важливіші справи.
Головне,щоб були живі і здорові всі ваші дорогі і рідні вам люди!!!?

Доброго вечора. У мене напевне нервовий зрив. Як хто з таким бориться? Коротко cyku інвеструм!!! Пропонують закрити за тіло 6000 тис . Підтвердження не було гарантійкою . Поки вони думали я закрила мілоана і почала частинами закривати кредит касу . Коротше гроші наісході .
В мене два питання. Хто як виходив з нервового зриву ( ступор і депресія неможу нічого зробити . Немає мотивації жодної). Друге чи колектори за тіло закривають та кому ті ******** можуть продати?. Дякую
Коли мені здається що я на межі зриву і все, гірше бути не може,я відволікаюсь тим, що максимально займаю свій час, щоб навіть хвилини на дурні думки і жалість до себе не було. Наприклад,це може бути волонтерська робота у будинках для літніх людей. Просто час з ними, ігри, розмови. Або у центрах для людей з особливими потребами. Дуже швидко приходиш до тями і розумієш що все це дрібниці-дурниці а в житті найважливіше взагалі інше.
Якось так..
Що до колекторів та продажу - не переймайтеся так. Часом навпаки умови нормальні стають лише після продажу. Чого вам поспішати? Буде зручний час все вирішите.

Як людина з протермінуванням більше 3 років скажу, що перестаньте нервувати і просто складайте гроші на тіло , вони потім самі просять тільки тіло) і пропозиції будуть,( я трохи шкодую , що колись не закривала по пропозиціях) задача мфо і колекторів вас морально добавити. І продажа колекторам навпаки, дає можливість закрити на більш лояльних умовах)
Краще відновіть свій ресурс і енергію, попийте кави в кав’ярні не беріть трубку ні від кого , повний ігнор , відпочиньте і розслабтесь)
Почитайте мою історію , і побачите як вони діють і все) повірте на початку протермінування я навіть хотіла щось собі зробити ( зараз сміюсь із цього) потім забила, змінила номер і приводила себе до життя( рік відновлювалась)
Потім почала жити в своє задоволення ну і місяць тому почала розгрібатись із мфо , було страшно перший лист написати, і декому дзвонити ,а зараз навіть прикольно тягну)
Ця проблема не така і страшна)

Як людина з протермінуванням більше 3 років скажу, що перестаньте нервувати і просто складайте гроші на тіло , вони потім самі просять тільки тіло) і пропозиції будуть,( я трохи шкодую , що колись не закривала по пропозиціях) задача мфо і колекторів вас морально добавити. І продажа колекторам навпаки, дає можливість закрити на більш лояльних умовах)
Краще відновіть свій ресурс і енергію, попийте кави в кав’ярні не беріть трубку ні від кого , повний ігнор , відпочиньте і розслабтесь)
Почитайте мою історію , і побачите як вони діють і все) повірте на початку протермінування я навіть хотіла щось собі зробити ( зараз сміюсь із цього) потім забила, змінила номер і приводила себе до життя( рік відновлювалась)
Потім почала жити в своє задоволення ну і місяць тому почала розгрібатись із мфо , було страшно перший лист написати, і декому дзвонити ,а зараз навіть прикольно тягну)
Вот интересно. Спустя три года, когда сроки давности того. Почему вы решили закрывать кредиты?) Три года вы морозились, пережили террор. И тут в один момент, вы такая почему бы не начать закрывать кредиты.
Закрывать или нет, дело ваше. Мне просто интересно, как происходит озарения (или как его назвать), момент прозрения.
Честно четвертый год пошел, а "момент прозрения" не то, что не наступил, но и похоже не наступит никогда))

Дякую
Мені ті зекредити пропонують " типу " за тіло. Але там 5 тис . Поки вони не підтверджували я з кредит касою договорилась. І знову на них нема грошей. Так вони домовляються. Я 12 МФО закрила а інвеструм ну ніяк . У Вас ще багато залишилось?.

Вот интересно. Спустя три года, когда сроки давности того. Почему вы решили закрывать кредиты?) Три года вы морозились, пережили террор. И тут в один момент, вы такая почему бы не начать закрывать кредиты.
Закрывать или нет, дело ваше. Мне просто интересно, как происходит озарения (или как его назвать), момент прозрения.
Честно четвертый год пошел, а "момент прозрения" не то, что не наступил, но и похоже не наступит никогда))
П"ятий рік... шо в перший день. Нічого не змінилось.
"Стабильность признак мастерства" :dirol::cool:

Дякую
Мені ті зекредити пропонують " типу " за тіло. Але там 5 тис . Поки вони не підтверджували я з кредит касою договорилась. І знову на них нема грошей. Так вони домовляються. Я 12 МФО закрила а інвеструм ну ніяк . У Вас ще багато залишилось?.
З вчорашнього дня ще 3)

яккщо чесно , то не можу точно відповісти на це питання як воно так сталось. В мене ця думка колись їх закрити і не загадувати була постійно.
Все таки періодично мене накривало психологічно, особливо коли були повідомленння на електронну пошту, і так як я описувала в своїй темі від мікрокеш стабільно друзям смс слали, що мені треба борг оплатити , навіть дуже мене накривало , я тижнями могла не спілкуватись ні з ким, також мене не покидала думка про борги ніколи , та і офіційно на роботу уже іду , тому не хочеться щоб десь позвонили ,періодично заглядала в убкі і свій список( я всі шаражки свої я позаписувала) та і гроші я на загальне тіло збирати почала ще десь півтора роки тому , можливо і раніше , щоб колись все таки закрити ці мфо .
Потім я зайшла на форум і почала читати історії,як люди закривають і сама почала закривати .
Також збираюсь заміж , тому не хочеться щоб потім для чоловіка позвонили. Хоча я йому відразу сказала , що маю борги)
Якось так)

Останнє редагування:
Суд? Вп? Були?

Назад
Угорі