Перші дзвінки вночі

• Автор теми Автор теми Zhenya Barskiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Zhenya Barskiy

Форумчанин
Дописи
699
Реакції
450
Бали
5225
Zhenya Barskiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі всім Вмене 27 МФО з них продані тільки 2 поки Манівео Таліон і cloan фінфорс на наступний день після продажу з 8 десь і до 01 00 звонять з інтервалом 5 10 хв ось останній номер 380632147062 який дзонив вночі. я думаю на колекторів. Давно такого не було максимум до 21год звонили і то як коли але не кожні 5 10 хв. Прострочка 1.5 до двох місяців.

1. Доброї ночі всім Вмене 27 МФО з них продані тільки 2 поки Манівео Таліон і cloan фінфорс але на наступний день після продажу зранку з 8 десь і до 01 00 і продовжують ще звонять і інтервалом 5 10 хв ось останній номер 380632147062 моде хтось знущається а я думаю на колекторів але незнаю..і зараз він звонить раніше такого не було максимум до 21год звонили і то як коли але не кожні 5 10 хв.Я в шоці за сьогодні.Прострочка 1.5 до двох місяців.
Ну возьмите трубку и узнаете кто звонит и нам потом расскажите

1. Доброї ночі всім Вмене 27 МФО з них продані тільки 2 поки Манівео Таліон і cloan фінфорс але на наступний день після продажу зранку з 8 десь і до 01 00 і продовжують ще звонять і інтервалом 5 10 хв ось останній номер 380632147062 може хтось знущається а я думаю на колекторів але незнаю..і зараз він звонить раніше такого не було максимум до 21год звонили і то як коли але не кожні 5 10 хв.Я в шоці за сьогодні.Прострочка 1.5 до двох місяців.
То заблокуйте та й діла всього!!!

Робот!!! Він мене не сильно турбує....
Були б живі люди, я б обурилась, бо турбували б в прийнятий для сну час...

Сусідам будуть ще більше звонити після цього я думаю.
вне зависимости от того берёте вы трубку или нет, звонить будет всем кого найдут, соседям раз объяснить, не поймут, слать нах*р, лично я так и сделала, больше моя соседка не прибегала, я ей не звоню, и номера не знаю, поэтому накуй!

Ну все ж таки з цим, якось можна боротися???
Можна. Блокувати дзвінки з даного номеру. Але навіть при цьому вони будуть переадресовуватись...
вне зависимости от того берёте вы трубку или нет, звонить будет всем кого найдут, соседям раз объяснить, не поймут, слать нах*р, лично я так и сделала, больше моя соседка не прибегала, я ей не звоню, и номера не знаю, поэтому накуй!
Він трубку бере...)))
Сусіди також мають мій номер))

Назад
Угорі