Переживаю, що можуть відібрати майно

• Автор теми Автор теми Pavlov123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K

Pavlov123

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
1
Бали
278
Pavlov123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора усім! Є така ситуація, був борг у розмірі 8 тисяч, потім Європейська агенція з повернення боргів подає до суду, де просить стягнути ці 8 тисяч та плюс відсотки 90 тисяч, так 90 тисяч відсотками. Агенція виграє суд, апеляція теж залишає усе без змін. І так з 8 тисяч у мене борг став 100 тисяч. Потім бачу у дії висить виконавче провадження на 120 тисяч по цьому питанню. Якось там виконавець усе склав та вийшла сума 120 тисяч. У мене є ще борги у монобанку та декількох МФО. В загальному, якщо все скласти то вийде більше, ніж 160 тисяч, той самий мінімум, при якому можуть відібрати житло. Зараз у мене у власності його немає, але з певним часом може залишитися у спадок від бабусі. Тепер мабуть не варто, щоб бабуся складала заповіт на мене... Дякую усім за відповіді.

Вроде бы нужно только по 1 кредиту или по 1 ВП 160 тыс. если сейчас ни чего нету и получите спадщину.то это будет считаться единственным жильем и ни кто не имеет право его трогать хоть мульен тыс.гривень долг(просто арест-вы не сможете продать кварт или дом) Не переживайте .Вроде все так обьяснил.Если в чем то не прав форумчане подскажут.

потім Європейська агенція з повернення боргів подає до суду, де просить стягнути ці 8 тисяч та плюс відсотки 90 тисяч, так 90 тисяч відсотками. Агенція виграє суд, апеляція теж залишає усе без змін. І так з 8 тисяч у мене борг став 100 тисяч. Потім бачу у дії висить виконавче провадження на 120 тисяч по цьому питанню.
Почему Вы не защищались? Адвокат с большой вероятностью развалил бы это дело...

Тепер мабуть не варто, щоб бабуся складала заповіт на мене...
Пожалуй, не надо...

Доброго вечора усім! Є така ситуація, був борг у розмірі 8 тисяч, потім Європейська агенція з повернення боргів подає до суду, де просить стягнути ці 8 тисяч та плюс відсотки 90 тисяч, так 90 тисяч відсотками. Агенція виграє суд, апеляція теж залишає усе без змін. І так з 8 тисяч у мене борг став 100 тисяч. Потім бачу у дії висить виконавче провадження на 120 тисяч по цьому питанню. Якось там виконавець усе склав та вийшла сума 120 тисяч. У мене є ще борги у монобанку та декількох МФО. В загальному, якщо все скласти то вийде більше, ніж 160 тисяч, той самий мінімум, при якому можуть відібрати житло. Зараз у мене у власності його немає, але з певним часом може залишитися у спадок від бабусі. Тепер мабуть не варто, щоб бабуся складала заповіт на мене... Дякую усім за відповіді.
якщо будуть провадження у різних виконавців, не буде вилучення нерухомості. Якщо кредитори звернуться до одного й того ж.. доведеться хоч частково погасити щоб зменшити суму. Ще є варіант зареєструвати місце проживання малолітньої особи. Безвихідних ситуацій не буває))

взагалі дивно, невже не було підстав зменшити борг? Невже там строк кредитування великий наскільки і проценти в межах закону? Без комісій і неустойки? За рахунок чого такий борг і за який період?

Пожалуй, не надо...
Я захищався. Був безкоштовний державний адвокат. Звісно, він нічим не допоміг. І тоді у мене була скрутна ситуація, навіть на адвоката коштів не було. Та і не думав я тоді, що судді можуть ось так взяти і гепнути х10 від суми борги. Мені завжди, в кого не питав, казали, що скільки вони там не нараховують, в судді всеодно все списується. Я звідки знав, що суддя вот так візьме і все задовольнить на користь МФО.

Пожалуй, не надо...
Скажіть будь ласка, а є сенс тепер телефонувати в ЄАПБ і домовлятися закрити це питання за меншу суму?

Останнє редагування:
Був безкоштовний державний адвокат. Звісно, він нічим не допоміг
Это не "защищался"...
Пппффф((((
не думав я тоді, що судді можуть ось так взяти і гепнути х10 від суми борги
Запросто.
У меня было долг 9000, судья удовлетворил из иск с суммой 120000. В апелляции год потом бодались. И по итогу апелляция назначила выплатить 15000 им, а они мне судебный сбор и что-то ещё.
Мені завжди, в кого не питав, казали, що скільки вони там не нараховують, в судді всеодно все списується.
Автоматически - нет. Как раз для этого и нужен адвокат. Ну, блин, его услуги от 6000 одна инстанция. Ну, емое.... Причем в случае выигрыша эти средства есть возможность взыскать с проигравшей стороны. Эх...
Я звідки знав, що суддя вот так візьме і все задовольнить на користь МФО.
И то верно...
Скажіть будь ласка, а є сенс тепер телефонувати в ЄАПБ і домовлятися закрити це питання за меншу суму?
А зачем им соглашаться на меньшее, если у них решение суда и уже открыто исполнительное производство?..

А зачем им соглашаться на меньшее, если у них решение суда и уже открыто исполнительное производство?..
Типу сказати їм, що зараз з мене взяти нічого немає і ще довго не буде. А так, я вам ось зараз можу сплатити таку-то там суму... І ви кажете, що рік боролися в апеляції, а у мене за одне засідання "залишити рішення встановлене попереднім судом". І все... Чому так?

Автоматически - нет. Как раз для этого и нужен адвокат. Ну, блин, его услуги от 6000 одна инстанция. Ну, емое.... Причем в случае выигрыша эти средства есть возможность взыскать с проигравшей стороны. Эх...
Повернути би час назад, звичайно би по іншому діяв. Я тоді якось думав, що суддя гляне на ті неадекватні відсотки, скаже "взагалі там подуріли" та зменшить хоча-би до 2-3-х тіл. Але вийшло, що вийшло...

Останнє редагування:
Типу сказати їм, що зараз з мене взяти нічого немає і ще довго не буде. А так, я вам ось зараз можу сплатити таку-то там суму...
Та им, я думаю, пофиг. Всем занимается сейчас исполнитель. Он найдет способ рано или поздно взыскать.
І ви кажете, що рік боролися в апеляції, а у мене за одне засідання "залишити рішення встановлене попереднім судом
Так а сколько у Вас судов было?
думав, що суддя гляне на ті неадекватні відсотки, скаже "взагалі там подуріли" та зменшить хоча-би до 2-3-х тіл
Не, нифига. Судья посио удовлетворит из иск, так как ответчик не возражает, не защищается, а, значит, и согласен с требованиями.

Так а сколько у Вас судов было?
Три засідання першої інстанції та лише одне чомусь в апеляції, де відразу залишили рішення першого суду, який присудив таку велику суму. На апеляцію я не ходив, так як суд проходив за відсутності сторін. Просто ви сказали, що рік боролися в апеляції, а у мене лише одне засідання апеляційного суду.
Не, нифига. Судья посио удовлетворит из иск, так как ответчик не возражает, не защищается, а, значит, и согласен с требованиями.
Це вже я зрозумів((

Просто ви сказали, що рік боролися в апеляції, а у мене лише одне засідання апеляційного суду.
Да у меня там такие баталии развернулись, что словами не передать. Я сбился со счета, сколько раз переносили заседание. МФОшка хитрила постоянно.

Вот тут расписал все, как было:

Да у меня там такие баталии развернулись, что словами не передать. Я сбился со счета, сколько раз переносили заседание. МФОшка хитрила постоянно.

Вот тут расписал все, как было:
Пощастило вам)). Я думаю, що мій той безкоштовний адвокат зробив рівно нічого, тому і за одне засідання все й відбулося. А зараз я і не знаю що робити, потрібно шукати якійсь вихід. Але ж не платити їм 120 тисяч, де тіло 8 тисяч. Хоча не знаю які у мене варіанти, виконавче провадження на 120 тисяч вже висить у дії...

Я думаю, що мій той безкоштовний адвокат зробив рівно нічого
100%

Юристка хорошая!)

А зараз я і не знаю що робити, потрібно шукати якійсь вихід. Але ж не платити їм 120 тисяч, де тіло 8 тисяч. Хоча не знаю які у мене варіанти, виконавче провадження на 120 тисяч вже висить у дії...
Дело в том, что и я не знаю, что подсказать... Это, конечно, лютый треш просто.
И страшно ещё и то, что теперь они могут основываться на этом решении и начать выигрывать суды...

Доброго ранку. Дивні ви люди, ви сидите і рівним ділом нічого не робите і хочете справедливості... за справедливість потрібно боротися і її відстоювати. Пробуйте тепер писати і просити в Єапб щоб зменшили суму, хоча нащо це їм робити. Та, певно, після того як передали виконавцю вже нічого вам не зменшать.

Платите потихоньку. Это по 1 ип должна быть такая сумма и отжать жилье тем более единственное не такая простая история

Пожалуй, не надо...
Ну почему, варианты есть, но все равно, почему не боролись ( да и квартира не пай, но все же …

Три засідання першої інстанції та лише одне чомусь в апеляції, де відразу залишили рішення першого суду, який присудив таку велику суму. На апеляцію я не ходив, так як суд проходив за відсутності сторін. Просто ви сказали, що рік боролися в апеляції, а у мене лише одне засідання апеляційного суду.

Це вже я зрозумів((
Это нормально 1 заседание. Аппеляция не мусолит. Просто вам с судом не повезло и судьями. У меня он в первой инстанции 13е заседание будет, 2 года дело рассматривается.. там боже поможи мама дорогая..ный цирк, звыздець на выезде. Вообще не показатель.

Я захищався. Був безкоштовний державний адвокат. Звісно, він нічим не допоміг. І тоді у мене була скрутна ситуація, навіть на адвоката коштів не було. Та і не думав я тоді, що судді можуть ось так взяти і гепнути х10 від суми борги. Мені завжди, в кого не питав, казали, що скільки вони там не нараховують, в судді всеодно все списується. Я звідки знав, що суддя вот так візьме і все задовольнить на користь МФО.

на такій сумі варто було знайти кошти на допомогу адвоката профільного у цьому питанні, це однозначно.. В мене вчора було звернення, де не побачили підстав і відправили клієнтку. А там купа незаконних комісій та проценти за межами строку кредитування, за таких обставин математично взагалі виходимо на те, що у клієнтки то немає боргу, вже сплачені всі кошти, які можуть стягуватись законно. Звісно, ще багато роботи в суді передбачається, але воно буде того варте.. Наразі Вам окрім порад вище не вбачається як допомоги вже

Довести загальний борг до 20 мінімалок мінус 1 гривню. І нехай тигіпко з виконавцями чухаються.

Доброго вечора усім! Є така ситуація, був борг у розмірі 8 тисяч, потім Європейська агенція з повернення боргів подає до суду, де просить стягнути ці 8 тисяч та плюс відсотки 90 тисяч, так 90 тисяч відсотками. Агенція виграє суд, апеляція теж залишає усе без змін. І так з 8 тисяч у мене борг став 100 тисяч. Потім бачу у дії висить виконавче провадження на 120 тисяч по цьому питанню. Якось там виконавець усе склав та вийшла сума 120 тисяч. У мене є ще борги у монобанку та декількох МФО. В загальному, якщо все скласти то вийде більше, ніж 160 тисяч, той самий мінімум, при якому можуть відібрати житло. Зараз у мене у власності його немає, але з певним часом може залишитися у спадок від бабусі. Тепер мабуть не варто, щоб бабуся складала заповіт на мене... Дякую усім за від
А можливо ще подати скаргу в касаційний суд? якщо є час

Назад
Угорі