Переживаю, що будуть подавати в суд

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 895
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
9
Бали
5065
Василь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня я знаю що нетреба переживати але чомусь переживає недавно до мене прийшли вже чотири листа попереджають що будуть подавати в суд і виїжати чи варто переживати саме більше переживає за швидко гроші бо я вних перший раз брав на відділені потому відав тоді взяв через іхній сайт тепер достають по телефоні скоріше було по 15 дзвінків а тепер вже по 70 дзвінків в день!!!

А чому переживаєте?!? В блок всі номери, листи з погрозами - єрунда повна!!! Не спілкуйтесь і живіть в своє задоволення!

Доброго дня я знаю що нетреба переживати але чомусь переживає недавно до мене прийшли вже чотири листа попереджають що будуть подавати в суд і виїжати чи варто переживати саме більше переживає за швидко гроші бо я вних перший раз брав на відділені потому відав тоді взяв через іхній сайт тепер достають по телефоні скоріше було по 15 дзвінків а тепер вже по 70 дзвінків в день!!!
Не переживайте,на меня тоже все подают в суд,сегодня с утра столько смс пришло и все в суд,уже было письмо от готивки я его выбросила

Нехай вони похвилюються за свої гроші.а ви живіть і радійте життю.в мене за пів року стільки листів було від 13 мфо а потім і від колекторів що якби я їх всі збирав потім здав ту макулатуру то напевне став міліонером

Нехай вони похвилюються за свої гроші.а ви живіть і радійте життю.в мене за пів року стільки листів було від 13 мфо а потім і від колекторів що якби я їх всі збирав потім здав ту макулатуру то напевне став міліонером
А вы не в курсе ,МФО квартиру могут отобрать,если она оформлена на меня.

Нет! Это не кредит, а займ и тем более беззалоговый! Если ипотека, то могут но через года судов
Спасибо,у меня мфошки тупые безалоговые ,которые достают звонками всех,спасибо форуму,что есть,а то не знаю чтобы делала ,я на звонки ни одной шаражке не отвечаю.

Спасибо,у меня мфошки тупые безалоговые ,которые достают звонками всех,спасибо форуму,что есть,а то не знаю чтобы делала ,я на звонки ни одной шаражке не отвечаю.
Названия разные, методы одни и те же! Главное не вестись! Они своей грязью пытаются найти ваши слабые места, чтоб использовать как рычаги давления на вас! Да, звонки будут и родственникам и друзьям если найдут, но нужно показать своё безразличие на их слова и звонки на спад пойдут

Василь, непереживати зовсім,забити і забути)

Дякую вам всім що є такий форум!!!

Василь, вы в следующий раз сами им говорите что вы хотите решать вопрос через суд и сами им предлагайте подать на вас в суд. увидите как быстро они поменяют свое мнение))) просто они начинают пугать людей судом, но когда видят что люди на это не ведутся, ищут другие пугалки. вы поймите, там сидят по сути обычные студенты и придумывают разные старшилки

Василь, вы в следующий раз сами им говорите что вы хотите решать вопрос через суд и сами им предлагайте подать на вас в суд. увидите как быстро они поменяют свое мнение))) просто они начинают пугать людей судом, но когда видят что люди на это не ведутся, ищут другие пугалки. вы поймите, там сидят по сути обычные студенты и придумывают разные старшилки
Даже не придумывают (там ни ума,ни фантазии),а тупо читают заученный текст(который придумал какой-то невменько) и если что-то идёт не по скрипту,то они зависать и глючить начинают или сразу обзывают бомжами или нищебродами)? ещё любят упоминуть родителей или детей)? короче,они там все орлы комнатные)?

Так я вже пару разів говорив щоб подавали в суд а вони казали що випустять мене по світу голого простого і казали що подзвонять мої мамі так і неподзвонили після того вони дзвонять і пропонують щоб я взяв вних аж 500 тисяч грн ******
Доброго дня ось що мені сьогодні кинули Klient MoneyBOOM, u vypadku nesplaty borhu, my zvernemsia do pravookhoronnykh orhaniv za faktom shakhraistva. Terminovo splatit borh. Tel: (044) 490-99-90
Ваш борг перед MyCredit передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0443541829

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі