Перевалило за 90 днів.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім... Моя прострочка в Кешбері уже більше 90 днів.І .....якась дивна тишина...."щоб не на каркати". Стало тихо.... Смс і дзвінок раз на день робот... Контактні особи мовчать, значить, я так думаю, що в них теж тихо бо якби що то б сказали.... Як думаете.... така тишина ....до чого б це. Варто готуватися до чогось неприємного?

Привіт усім... Моя прострочка в Кешбері уже більше 90 днів.І .....якась дивна тишина...."щоб не на каркати". Стало тихо.... Смс і дзвінок раз на день робот... Контактні особи мовчать, значить, я так думаю, що в них теж тихо бо якби що то б сказали.... Як думаете.... така тишина ....до чого б це. Варто готуватися до чогось неприємного?
Я честно говоря не считала дни) но тоже где-то так. Звонков намного меньше,и уже редко звонят в 7.30. Сегодня вроде ещё не звонили)

Смс про приватного виконавця приходило?
В мене теж в районі трьох місяців прострочка... Шлють смс про приватного

Я так понимаю, что чем больше морозить - звонят намного меньше, а то и вообще перестают. Просто если человек не реагируете уже в течении такого срока, вряд ли будет идти на уступки дальше. Может ваш кредит продают:кофе: в общем Ждите и радуйтесь тому, что не трогают)

У меня тоже где-то 3 месяца просрочка, мне почти не звонят, зато на днях поставили на прозвон соседку, с которой я даже не знакома, давно не живу там. Мои звонят ругаются, это уже вторые соседи к ним в гости зашли из-за этих ypoдoв

Смс про приватного виконавця приходило?
В мене теж в районі трьох місяців прострочка... Шлють смс про приватного
На уже було кілька таких смс про приватного виконавця....Але ще ні разу не доїхав
У меня тоже где-то 3 месяца просрочка, мне почти не звонят, зато на днях поставили на прозвон соседку, с которой я даже не знакома, давно не живу там. Мои звонят ругаются, это уже вторые соседи к ним в гости зашли из-за этих ypoдoв
Так в тому то й справа що не телефонують ні мені ні контактним і комусь іншому, принаймні з тих хто хоч якось зі мною повязаний бо якби дзвонили то мені уже точно сказали б...
От з чоловіком в мене інша справа. В нього теж там кредит, прострочка 85 днів. В нього реально був ігнор жодного разу з ними не розмовляв, до мене дзвонили його шукали. Так от до нього і його контактних стали дзвонити раз на день або взагалі не дзвонять а от до зовсім сторонніх людей з якими ми навіть не спілкуемось наярують по повній. І на роботу до колег чоловіка теж. Сьогодні про це дізналась.. А в мене то повна тишина аж дивно. Як то кажуть "Не буди лихо поки воно тихо"

Останнє редагування:
:prankster: :pleasantry: заскучали звоночков мало! возьмите раз трубочку и понесется душа в рай!

У меня просрочка больше 110 дней. Я на морозе, звонят родителям. Но сегодня было просто что то с чем то полный разрыв больше 100 звонков. Смс приходили и про суд и про какое то решение суда и про мошенничество. Ничего не читаю все заблокированы.Один раз маме науши присел некий Александр, мама начала мне говорить ну вот идут на уступки заплатить только 5000 тысяч и всё. Я говорю мама а чего 5000 если взяла 3000 ,вернула 6000 и еще 5000. Больше мама с ними не разговаривает ?????

а у них наплывами могут на пару недель забыть о вас.......а потом неожиданно вспомнить..... ну это так на один день... потом опять забывают.... меня вот последний раз на Рождество смс прислали..... с праздником поздравили

Вкладення

• Screenshot_20200128-124846~2.webp
    Screenshot_20200128-124846~2.webp
    99 Кб · Перегляди: 169
Это очередная пугалка? ?
А то вижу некоторые мфо делают частного ?
Да и есть ли смысл, за 4 т такой кипиш делать ( тело 2000)
Мана ???
Что такое, это "мана"?)

Вкладення

• IMG_20200128_125104.webp
    IMG_20200128_125104.webp
    76.3 Кб · Перегляди: 169
у меня тоже самое ,соседи уже пожилиее и верят в этот бред (но я им х*р копейку дам уже смысла нет ,и так все на ушах уже

:prankster: :pleasantry: заскучали звоночков мало! возьмите раз трубочку и понесется душа в рай!
В мене тільки 60, так що ще наярюють...а взагалі через скільки вони здаються і знімають з автодозвону?

А ви контактні номера давали реальних людей?

Назад
Угорі