Перерахунок,списання процентів військовим з УБД та без

• Автор теми Автор теми Vano1320
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 37

Vano1320

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Vano1320 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть будь ласка порадьте можливо хтось стикався з таким
Суджусь з МФО швидко гроші написав відзив на позовну заяву прикріпив військовий квиток
УБД та форму 5 (свіжу)тіло 10000 хочуть 29200 який шанс виграти та в позовній заяві вказав прохання на
перерахунок попередніх договорів
Також хочу зробити перерахунок май кредит
Манівео та кредит каса
Надав в запитів лист заяву їм на емайл пошту та фото сторінок військового квитка форми 5 (свіжу) та УБД
На момент кредитування був військовий але не вказував в кабінеті
Який шанс шо ці МФО зроблять перерахунок на мою користь та хто стикався з ними поділіться
досвідом

Добрий вечір. У відзиві не потрібно вказувати про перерахунок чи таке інше. Відзив - це заперечення проти позовних вимог. Якщо по мобілізації, ще і період кредиту співпаде зі службою, не має бути проблем у судовій справі. А щодо тогоо, чи будуть перераховувати кредитори, вони ж не люблять робити те, що повинні

Добрий вечір. У відзиві не потрібно вказувати про перерахунок чи таке інше. Відзив - це заперечення проти позовних вимог. Якщо по мобілізації, ще і період кредиту співпаде зі службою, не має бути проблем у судовій справі. А щодо тогоо, чи будуть перераховувати кредитори, вони ж не люблять робити те, що повинні
Контракт

Якщо вже вказав в відзиві
Прошу суд
  1. Відмовити у позові щодо незаконно нарахованих відсотків та штрафів,
  2. Перерахувати попередні кредитні договори.

УБД сподіваюсь долучили?

Дивіться по рішенню далі
КЕП підписом файлом долучив УБД військовий квиток з записами всіма та форму 5

Взагалі по закону кредитори в моїй ситуації повинні зробити перерахунок ?(я правий і підлягаю під перерахування)?
Діючий військовослужбовець під час укладання договорів також служив вже на контракті 2025 рік
Маю і надав форму 5 УБД і Військовий зі всіма записами та заяву підписану КЕП все надіслав на емайл ?

Якщо вже вказав в відзиві
Прошу суд
  1. Відмовити у позові щодо незаконно нарахованих відсотків та штрафів,
  2. Перерахувати попередні кредитні договори.

КЕП підписом файлом долучив УБД військовий квиток з записами всіма та форму 5

Взагалі по закону кредитори в моїй ситуації повинні зробити перерахунок ?(я правий і підлягаю під перерахування)?
Діючий військовослужбовець під час укладання договорів також служив вже на контракті 2025 рік
Маю і надав форму 5 УБД і Військовий зі всіма записами та заяву підписану КЕП все надіслав на емайл ?
Я категорично не згідна з цим розподілом на контракт і мобілізацію та різницю по пільгах від цього. Якби без УБД, відмовляли б точно.

Я категорично не згідна з цим розподілом на контракт і мобілізацію та різницю по пільгах від цього. Якби без УБД, відмовляли б точно.
Ще підкажіть
Якщо неправильний відзив на позовну заяву написав що буде ?
Я, ______________________, не погоджуюсь із позовними вимогами ТОВ «Споживчий центр» та вважаю їх такими, що не підлягають задоволенню з наступних підстав.

Я є військовослужбовцем Збройних Сил України, маю посвідчення учасника бойових дій, військовий квиток та довідку форми №5, що підтверджує проходження мною військової служби у період укладення кредитних договорів.

Відповідно до ч.15 ст.14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», військовослужбовці в особливий період звільняються від сплати відсотків, штрафів та пені за кредитними зобов’язаннями.

Позивач звернувся до суду з вимогою стягнення з мене суми у розмірі 29 200 грн за кредитним договором № від 23.06.2025 року, тоді як фактичне тіло кредиту становить 10 000 грн, а нарахування відсотків та штрафних санкцій є незаконним з огляду на мій статус військовослужбовця.

Крім того, мною укладались договори:
• № від 13.02.2025 року (тіло 5 000 грн, закритий),
• № від 17.01.2025 року (тіло 8 000 грн, закритий),

за якими також підлягає проведенню перерахунок та повернення незаконно нарахованих і сплачених відсотків.

З огляду на викладене, позовні вимоги є необґрунтованими та такими, що суперечать вимогам закону.

ПРОШУ СУД:
1. Відмовити у задоволенні позовних вимог ТОВ «Споживчий центр» у повному обсязі.
2. Перерахувати кредитні договори.

Додатки:
1. Копія військового квитка
2. Копія посвідчення УБД
3. Довідка форми №5

Сам такст такий шапки і додатки все є правильно головне текст

Ще підкажіть
Якщо неправильний відзив на позовну заяву написав що буде ?
Я, ______________________, не погоджуюсь із позовними вимогами ТОВ «Споживчий центр» та вважаю їх такими, що не підлягають задоволенню з наступних підстав.

Я є військовослужбовцем Збройних Сил України, маю посвідчення учасника бойових дій, військовий квиток та довідку форми №5, що підтверджує проходження мною військової служби у період укладення кредитних договорів.

Відповідно до ч.15 ст.14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», військовослужбовці в особливий період звільняються від сплати відсотків, штрафів та пені за кредитними зобов’язаннями.

Позивач звернувся до суду з вимогою стягнення з мене суми у розмірі 29 200 грн за кредитним договором № від 23.06.2025 року, тоді як фактичне тіло кредиту становить 10 000 грн, а нарахування відсотків та штрафних санкцій є незаконним з огляду на мій статус військовослужбовця.

Крім того, мною укладались договори:
• № від 13.02.2025 року (тіло 5 000 грн, закритий),
• № від 17.01.2025 року (тіло 8 000 грн, закритий),

за якими також підлягає проведенню перерахунок та повернення незаконно нарахованих і сплачених відсотків.

З огляду на викладене, позовні вимоги є необґрунтованими та такими, що суперечать вимогам закону.

ПРОШУ СУД:
1. Відмовити у задоволенні позовних вимог ТОВ «Споживчий центр» у повному обсязі.
2. Перерахувати кредитні договори.

Додатки:
1. Копія військового квитка
2. Копія посвідчення УБД
3. Довідка форми №5

Сам такст такий шапки і додатки все є правильно головне текст
Про перерахунок - то не до суду питання. А інше, хоч і дуже спрощено, але суть зрозуміла та документи основні надані. Я коли по Споживчому центру роблю, люблю ще пройтись по відстутності в них розрахунку заборгованості як такого (надають довідку з кінцевими цифрами, а не розрахунки), по інших специфічних моментах. Чекайте рішення

Про перерахунок - то не до суду питання. А інше, хоч і дуже спрощено, але суть зрозуміла та документи основні надані. Я коли по Споживчому центру роблю, люблю ще пройтись по відстутності в них розрахунку заборгованості як такого (надають довідку з кінцевими цифрами, а не розрахунки), по інших специфічних моментах. Чекайте рішення
Дякую,можливо в телеграмі з вами поговорити ?
@Javelinc

Назад
Угорі