Перепродажа кредитів. Як дізнатися, за скільки купили борг?

• Автор теми Автор теми Viruska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Viruska

Форумчанин
Дописи
238
Реакції
123
Бали
3625
Viruska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, цікавить одна тема, якщо мої кредити продали уже, то мабуть колектори ж викупили мій кредит не весь( я маю на увазі не за всю суму) підскажіть будь ласка як можна взнати за яку суму вони купили?
По деяких кредитах є пролонгації, вже сім місяців як у прострочках, пропозиція була тільки від кредит 7 закрити за тіло, але коштів не було перед Новим Роком то не закрила.
Просто цікаво як вони продають, і за яку суму колектори купляють, бо з нас то вони требують повну суму щей + відсотки, можливо хтось стикався з таким, можливо хтось цікавився.

Всім доброго дня, цікавить одна тема, якщо мої кредити продали уже, то мабуть колектори ж викупили мій кредит не весь( я маю на увазі не за всю суму) підскажіть будь ласка як можна взнати за яку суму вони купили?
По деяких кредитах є пролонгації, вже сім місяців як у прострочках, пропозиція була тільки від кредит 7 закрити за тіло, але коштів не було перед Новим Роком то не закрила.
Просто цікаво як вони продають, і за яку суму колектори купляють, бо з нас то вони требують повну суму щей + відсотки, можливо хтось стикався з таким, можливо хтось цікавився.
Що Вам це дасть? Купили вони за три копійкі,а з Вас всю суму разом з мріями збиватимуть... Це їх заробіток.

Viruska, они портфелями покупают. Никто не даёт ковыряться в договорах поштучно.

Viruska, покупают, как правило, не более, чем за 10% от суммы кредита (тела)

получить договор факторинга и список реестров (договоров)
Це потрібно на сайтах шукати? Чи вони мають мені скинути? Вроді я і 7 місяців тут, багато перечитала, але це питання просто зацікавило.

Це потрібно на сайтах шукати? Чи вони мають мені скинути? Вроді я і 7 місяців тут, багато перечитала, але це питання просто зацікавило.
это они называют коммерческой тайной и не высылают, как правило.

по довіра та гарантія, например, 12 % отката от тела обратно мфо и по 100 грн за покупку каждого договора

это они называют коммерческой тайной и не высылают, как правило.

по довіра та гарантія, например, 12 % отката от тела обратно мфо и по 100 грн за покупку каждого договора
То вони блін не хило заробляють(
А ще наживаються на таких як ми.

Viruska, они портфелями покупают. Никто не даёт ковыряться в договорах поштучно.
Останім часом чемоданами.
То вони блін не хило заробляють(
А ще наживаються на таких як ми.
Бізнес?‍♀️
Знати, в договорах ж має десь бути сума за яку вони викупили?
Аби ще той договір вживу побачити хоч раз...

Через скільки часу кредит 7 запропонував за тіло? Бо зараз пропонують реструктуризацію, але всієї суми зі скаженими відсотками і кажуть що такої послуги як за тіло у їх компанії просто не існую

Через скільки часу кредит 7 запропонував за тіло? Бо зараз пропонують реструктуризацію, але всієї суми зі скаженими відсотками і кажуть що такої послуги як за тіло у їх компанії просто не існую
Мне через 3-4 месяца

Насмішили..просять вже давно тіло,грозились продати але ще не продали..

У меня просили через 8 месяцев тело +200 грн. Но я их послал. Потом продали Кредит Капитал.

Потерпите. Не могут же они сразу вам предлогать суперусловия!!!
Они должны понять, что больше тела с вас получить не смогут.
И это не предел... Может быть и меньше тела!!!
И это не предел...;)

Назад
Угорі