Перенесення засідання суду

• Автор теми Автор теми Jessy Jo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 443

Jessy Jo

Читач
Дописи
4
Реакції
2
Бали
1
Jessy Jo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить чи була у когось подібна ситуація і що робити в такому випадку?
Факторинг партнерс подав до суду ще в квітні.Я звернулась до адвоката і він написав заяву,в свою чергу, про кінець терміну справи,так як з моменту взяття кредиту пройшло вже більше 3 років.Позивач в свою чергу надав заперечення.
Судове засідання переноситься вже втретє!Що може бути причиною цього переносу і чи потрібно писати заяву до суду що мене на засіданні не буде?

А у мене інше, ще у січні було засідання суду, перенесли на квітень , суддя розрахувався що вів справу, суд виїхав у зв‘язку з бойовими діями. Так і засідання не відбулося через неможливість розподілу справи, відсутні судді. Так і тишина з того часу. Також ще одна факторингова компанія подала на суд але не за моїм місцем проживання а на районний. Той направив справу на розгляд до місцевого суду. Ситуація та сама: неможливість розподілу справи так і досі залишилася без руху. Що далі буде навіть не уявляю. Може забудуть за мене)))

Той направив справу на розгляд до місцевого суду

Screenshot_1.webp

причин може бути декілька: завантаженість судів і неможливість призначення судді для розгляду справи; неможливість проведення засідань у зв'язку з тим, що суд знаходиться в зоні бойових дій або в небезпечній зоні; або те що суди попросту не хочуть розглядати дану та умовно кажучи дають можливість домовитись сторонам поза судом (можливо звучить трохи тупо та нереально, але я знаю такі випадки)

Останнє звучить нереально,на жаль...Але б хотілося щоб позивач забрав свою заяву.Подивимось

а чому він має її забирати?
це була відповідь на мою фразу. а суть була наступна, поясню на прикладі: на людину у 2023 році подали в суд, але ходу по справі не було із-за завантаженості. за три місяці після звернення до суду сторони домовились та людина закрила свій кредит в мфо. а потім мфо подало заяву про те, що у них більше немає претензій та справу закрили, так як не було більше предмету спору

Цікавить чи була у когось подібна ситуація і що робити в такому випадку?
Факторинг партнерс подав до суду ще в квітні.Я звернулась до адвоката і він написав заяву,в свою чергу, про кінець терміну справи,так як з моменту взяття кредиту пройшло вже більше 3 років.Позивач в свою чергу надав заперечення.
Судове засідання переноситься вже втретє!Що може бути причиною цього переносу і чи потрібно писати заяву до суду що мене на засіданні не буде?
Доброго дня, в мене вже також третій раз переносять засідання...

Назад
Угорі