Перекредитування у банку, але немає офіційного доходу

• Автор теми Автор теми mary9911
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

mary9911

Читач
Дописи
28
Реакції
8
Бали
278
mary9911 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі, скажіть будь ласка, може можна якось перекредитуватися?
Щоб платити тільки одному комусь, або одному банку, тільки проблема
Офіційних доходів не маю і мені тільки 20 років
Приблизно 15 мфо, все в прострочці вже не можу нарахуватися

Ох, важко, який тоді вихід? Поки взагалі не маю чим платити і трубки не беру
Ви все правильно робите, застережiть родичiв про те що вляпалист, щоб нiхто не спiлкувался з ними i живiть як ранiше. З'явиться бажання та можливiсть - можете закрити, але скорiше за все займ вже продадуть калам, тодi вважайте, що ви нiчого не виннi з часом дзвонкiв набагато меньше. Також змiна сiмки допомагае, тiльки не свiтiть у банках). Читайте форум, тут усi вiдповiдi. Також зайвим не буде хочаб раз на 2 тижнi монiторити реестр судових справ по вашому ПIБ. Головне не накручувати себе зайвий раз, життя з мфо це таке ж саме життя, але трошечки веселiше. ?

Никто не перекредитирует с 15 МФО, да ещё и с просрочками. Ещё до просрочек пробывала разные варианты результатов 0.

Ви все правильно робите, застережiть родичiв про те що вляпалист, щоб нiхто не спiлкувался з ними i живiть як ранiше. З'явиться бажання та можливiсть - можете закрити, але скорiше за все займ вже продадуть калам, тодi вважайте, що ви нiчого не виннi з часом дзвонкiв набагато меньше. Також змiна сiмки допомагае, тiльки не свiтiть у банках). Читайте форум, тут усi вiдповiдi. Також зайвим не буде хочаб раз на 2 тижнi монiторити реестр судових справ по вашому ПIБ. Головне не накручувати себе зайвий раз, життя з мфо це таке ж саме життя, але трошечки веселiше. ?
Дякую, я лише родичам сказала що мої дані в шахраїв якимось чином опинились, не хочеться щоб вони знали, що я в таке в ляпалась, тим паче не мають можливості допомагати, по суті я й брала для того, щоб допомогти мамі, але всеодно нехай менше нервує. Скажіть ще, якщо я закрила соц мережі, можуть мене знайти? Обов'язково потрібно видалити?
Приємно, що тут є підтримка, дякую Вам?

Дякую, я лише родичам сказала що мої дані в шахраїв якимось чином опинились, не хочеться щоб вони знали, що я в таке в ляпалась, тим паче не мають можливості допомагати, по суті я й брала для того, щоб допомогти мамі, але всеодно нехай менше нервує. Скажіть ще, якщо я закрила соц мережі, можуть мене знайти? Обов'язково потрібно видалити?
Приємно, що тут є підтримка, дякую Вам?
На мою думку краще сказати хоча б мамi правду, тому що це всеодно вспливе, а ви до того будете виглядати у не найкращому свiтлi. Як то кажуть: краще гiрка правда, анiж солодка брехня. Тут вже вам вирiшувати. На рахунок соц. мереж - якщо не хочете видаляти аккаунт, то налаштуйте приватнiсть по максимуму, щоб не було видно нi друзiв, нi тих, хто лайкає, чи комментує, також треба прибрати аватар, та усю інформацію, яка допоможе ідентифікувати вас.

Crediton только вчера предлагали мне повыкупать все мои мфо и платить только им и на их условиях. Я так подумал... Да пшли они в очко.

Crediton только вчера предлагали мне повыкупать все мои мфо и платить только им и на их условиях. Я так подумал... Да пшли они в очко.
Никто благотворительностью в данном случае заниматься не будет, если такое предлагают, то это в первую очередь выгодно им, а вот будет ли это выгодно вам - это уже совсем другой вопрос.?

mary9911, Змініть сімкарти, заблокуйте соціальні сторінки, або перейдіть на приват, або під іншим іменем чи псевдонімом.... Згадайте чи не має у вас старих сторінок, якщо є так удаліть, якщо маєте вайбер , краще заблокувати учотний запис, і тоді перейти на інший номер.... попередьте родичів, друзів, щоб посилали їх, а батьки ваші знають що ви маєте фін.заборгованість у МФО ????, якщо так , то також попередьте їх, тому що , напевне, перш за все будуть телефонувати їм, і живіть спокійно, читайте більше форум, тут все є...

Назад
Угорі