Перекредитування. Чи має сенс шукати, де оформити кредит з прострочками?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?

Ні.Люди влізли ще в більші борги.Так що це зовсім не варіант.
Відсотки великі?Я переживаю за маму,вона в мене переляк.Певно боргів більш боїться,як того,що я малу могла б не вилікувати без тих грошей...

Відсотки великі?Я переживаю за маму,вона в мене переляк.Певно боргів більш боїться,як того,що я малу могла б не вилікувати без тих грошей...
Просто так вам ніхто всю суму не дасть.Тільки під заставу.І платити ви її будете довго і нудно.І якщо не заплатите,бодай раз,ніхто з вами гратись не буде.Це раз .Банк,не видасть гроші в потрібному обсязі,щоб перекрити МФО,це точно.Так що самі подумайте,воно вам треба?Змініть мамі номер,і спокійно чекайте пропозиції закрити на вигідних для вас умовах.

Yanochkka, перекредитовываться не имеет смысла. Вы только ещё больше себя заглянете в ярмо.

Yanochkka, воно так не працює, як ви собі зараз це уявляєтт

Просто так вам ніхто всю суму не дасть.Тільки під заставу.І платити ви її будете довго і нудно.І якщо не заплатите,бодай раз,ніхто з вами гратись не буде.Це раз .Банк,не видасть гроші в потрібному обсязі,щоб перекрити МФО,це точно.Так що самі подумайте,воно вам треба?Змініть мамі номер,і спокійно чекайте пропозиції закрити на вигідних для вас умовах

Yanochkka, перекредитовываться не имеет смысла. Вы только ещё больше себя заглянете в ярмо.
Та я...І розумію ніби.Але так не хочеться шуму.Я би домовлялась на реструктуризацію,платила б потроху.Щось поки не виходить ні з ким.Хотя,мені здається,якщо людина платить хоть якось,то ліпше,ніж ніяк.

Yanochkka, вихід лише один - повний ігнор. Міняєте собі і мамі сімкартки, робите перевипуск банківських карток, стираєте сторінки у фейсбуці, домовляєтесь на пошті щоб макулатуру не носили, живете спокійно, і з часом закриваєте по можливості тільки на вигідних для вас умовах. Все. Інших варіантів нема і не буде.

Та я...І розумію ніби.Але так не хочеться шуму.Я би домовлялась на реструктуризацію,платила б потроху.Щось поки не виходить ні з ким.Хотя,мені здається,якщо людина платить хоть якось,то ліпше,ніж ніяк.
Не правильна думка.Коли людина їх повністю ігнорує,вони самі йдуть на поступки.А платити хоч щось це даремна трата грошей.Ваш борг не зменшується,а тільки росте.Перестаньте їх спонсорувати.Забудьте за їх на декілька місяців.

Слово реструктуризація теж забуваєте. Для вас є хіба одне поняття - закрити за тіло.

.Але так не хочеться шуму
Тогда вариант - отдайте все, что требуют.
Никакого шума не будет.

Я к чему. Есть две варианта: бороться, противостоять, или сдаться. Тут уже Вам выбирать.
Хотя,мені здається,якщо людина платить хоть якось,то ліпше,ніж ніяк.
Для МФО вообще без разницы, как платить Вы будете, лишь бы платили, и желательно чаще и больше. Будете постоянно отдавать свои деньги, которые могли бы потратить на себя, детей, семью... Но...

Yanochkka, вихід лише один - повний ігнор. Міняєте собі і мамі сімкартки, робите перевипуск банківських карток, стираєте сторінки у фейсбуці, домовляєтесь на пошті щоб макулатуру не носили, живете спокійно, і з часом закриваєте по можливості тільки на вигідних для вас умовах. Все. Інших варіантів нема і не буде.
Ясно.Так і буде...Куди дітись.
Тогда вариант - отдайте все, что требуют.
Никакого шума не будет.

Я к чему. Есть две варианта: бороться, противостоять, или сдаться. Тут уже Вам выбирать.

Для МФО вообще без разницы, как платить Вы будете, лишь бы платили, и желательно чаще и больше. Будете постоянно отдавать свои деньги, которые могли бы потратить на себя, детей, семью... Но...
Коротше,тільки з шумом...Так задовбали.Сил нема ніяких,не пам'ятаю,коли спала нормально останній раз.Та щей з тими довбаним реформами в медицині,не платять і тих копійок,що були.Треба настроюватись на війну з МФО,треба шукати роботу,а руки опускаються.

Останнє редагування:
От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?
Я,доперекридитовувалася,аж до банків,людських боргів і багато мфо
Якщо хоч якось,то це схоже на пролонгацію.Або домовлятися на вигідних умовах,або ніяк

Я к примеру выбрал тактику закрывать каждое мфо по очереди. Не разбрасивать деньги и энергию на все. А сконцетрироваться на одном, собирать деньги и закрывать. Потом второе, третье, и.т.д..

Я,доперекридитовувалася,аж до банків,людських боргів і багато мфо
От і я бачу,що пора спинитись,а ніяк не можу себе заставити.Чоловік покине напевно,гроші для нього багато означають...Поки тягну,ще якось нічого,а потім...Мама зразу в істерики і лікарні...Весело...

Я к примеру выбрал тактику закрывать каждое мфо по очереди. Не разбрасивать деньги и энергию на все. А сконцетрироваться на одном, собирать деньги и закрывать. Потом второе, третье, и.т.д..
В теорії я теж так хочу.Поки не витримую-зриваюсь.Треба відібрати самих дурних і їх спробувати закрити першими...Коротше,треба наважитись

Yanochkka, зупинитись треба вже і зараз!
Дайте собі спокій на пару місяців
Ніхто нічого вам не зможе зробити

Назад
Угорі