Переход Долгов МФО по наследству

• Автор теми Автор теми derphyyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 946

derphyyy

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
derphyyy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, подскажите пожалуйста, стоит ли вступать в наследство, если по кредитной истории убки общая сумма долга больше возможной суммы наследства, но из этой суммы 80% долга разные МФО у которых тело по 2-5 тысяч, а сумма процентов по 30-50тысяч которые тянутся еще с 20 года, и пишутся что проданы. Так же есть 4 «виконавчі провадження» на сколько понимаю с коллекторами, вердикт капитал, профит капитал, Дори Финанс и кредит капитал.. Банковских кредитов около 20% что не превышает сумму наследства. Вопрос в том нужно ли будет платить эти кредиты МФО если вступать в наследство, и если да можно ли их будет закрыть за тело?

derphyyy, борги у Вас, чи в померлого?
Якщо у Вас, то не має значення.

и если да можно ли их будет закрыть за тело?
Я думаю можно буде їх взагалі послати найух.
Майже впевнений, що провадження по мфо зроблені на основі написів нотарів.
Знесете накєр ще й гроші повернете за правову допомгу.
Ну а з банками треба дивитись... радив би поспілкуватись з кимось з наших юристів/адвокатів на форумі.
Консультація безкоштовна наскільки мені відомо.
Тож успіхів вам.

Я думаю можно буде їх взагалі послати найух.
Майже впевнений, що провадження по мфо зроблені на основі написів нотарів.
Знесете накєр ще й гроші повернете за правову допомгу.
Ну а з банками треба дивитись... радив би поспілкуватись з кимось з наших юристів/адвокатів на форумі.
Консультація безкоштовна наскільки мені відомо.
Тож успіхів вам.
Було б добре якщо так, очікую на відповідь юриста/адвоката) Вам також дякую за відповідь

Добрый день, подскажите пожалуйста, стоит ли вступать в наследство, если по кредитной истории убки общая сумма долга больше возможной суммы наследства, но из этой суммы 80% долга разные МФО у которых тело по 2-5 тысяч, а сумма процентов по 30-50тысяч которые тянутся еще с 20 года, и пишутся что проданы. Так же есть 4 «виконавчі провадження» на сколько понимаю с коллекторами, вердикт капитал, профит капитал, Дори Финанс и кредит капитал.. Банковских кредитов около 20% что не превышает сумму наследства. Вопрос в том нужно ли будет платить эти кредиты МФО если вступать в наследство, и если да можно ли их будет закрыть за тело?
Виконавче провадження підлягає закінченню у разі: припинення юридичної особи - сторони виконавчого провадження, якщо виконання її обов’язків чи вимог у виконавчому провадженні не допускає правонаступництва, смерті, оголошення померлим або визнання безвісно відсутнім стягувача чи боржника;

направте виконавцям копію свідоцтва про смерть, вони вп закриють

Назад
Угорі