Переказ з карти

• Автор теми Автор теми DixtyrOk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

DixtyrOk

Форумчанин
Дописи
399
Реакції
172
Бали
1880
DixtyrOk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть поставила ліміт на карті оплата в інтернеті 0, від банка приходять смс що неуспішний переказ з карти на карту це як розуміти, хіба вони мають право перераховувати з карти на карту, мені здається що вони тільки можуть оплатити на р/р. Чи мені тільки здається?

Підскажіть поставила ліміт на карті оплата в інтернеті 0, від банка приходять смс що неуспішний переказ з карти на карту це як розуміти, хіба вони мають право перераховувати з карти на карту, мені здається що вони тільки можуть оплатити на р/р. Чи мені тільки здається?
они имея ваши данные списывают с карты. и пока у вас лимит в ноль - ниче не спишут.

Дякую за інформацію.

Ліміт стоїть 0, а вони перевели ком. Дінеро
Лимит этот устанавливается для вас. Тоесть вы сами не сможете оплатить интернет покупку выше, чем стоит ваш лимит. А для мфо, которые верифицировали вашу карточку этот лимит ничего не значит. И если у вас лимит 0, но на карточке есть деньги, то мфо запросто снимет эти деньги. Поэтому либо меняйте карту, либо перевыпускайте ее.

Лимит этот устанавливается для вас. Тоесть вы сами не сможете оплатить интернет покупку выше, чем стоит ваш лимит. А для мфо, которые верифицировали вашу карточку этот лимит ничего не значит. И если у вас лимит 0, но на карточке есть деньги, то мфо запросто снимет эти деньги. Поэтому либо меняйте карту, либо перевыпускайте ее.
Хм... У меня лимит был 0, и не могли снять ничего. Сейчас что-то поменялось?

Зателефонуйте до банка

Коли манівео хоче зняти, то смс приходить таке: неуспішна оплата перевищений ліміт, а дінеро переказ з карти. Так що куди вони переказують не зрозуміло, і питання коли я щось переказу то в мене запрашує код, а в них? Беспрідел.

Різні картки бувають,є такі що так, потрібно підтвердження через смс(банк надсилає)тоді взагалі ноу проблем..

Я не знаю как ,но у меня когда то пришла смс о смене лимита в 3000,еще кстати до просрочек ,я его не устанавливала ,позвонила в приват там как всегда ниче не знают ,..-.вы установили час назад ,говорю НЕТ не я ,...-ну тогда кто то из ваших близких....Говорю Нет , ну и тишина ниче не смогли внятно сказать

В менемтак е-гроші 100 грн зняли. Якщо змінити карту, перестануть знімати?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі