Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Понял. Большое спасибо!Zorro89, скорее всего пугают. Коллекторы же должны быть в глазах простых людей какими-то страшными существами. Ну, чтобы боялись их.
Помню, в 2018 году мне звонила особь из ССлоун, пугала продажей коллекторам. Ну, продали и что? Как тех посылал, так и других. Нет, угрожали, конечно, обещали приехать, ноги поломать, но не приехали...
Не думаю, что через пять дней просрочки продадут.
в кредитборгсолюшн на продзвон могут передать, но они не очень доставучиеПонял. Большое спасибо!
В мене 8 день прострочення. В особистому кабінеті сьогодні побачила, що борг переданий в Кредитборгсолюшн. Хто це такі? Що за контора? Не знайшла теми по ним.в кредитборгсолюшн на продзвон могут передать, но они не очень доставучие
Это их другой кабинет грубо говоряВ мене 8 день прострочення. В особистому кабінеті сьогодні побачила, що борг переданий в Кредитборгсолюшн. Хто це такі? Що за контора? Не знайшла теми по ним.
Звонарі майкредіта.В мене 8 день прострочення. В особистому кабінеті сьогодні побачила, що борг переданий в Кредитборгсолюшн. Хто це такі? Що за контора? Не знайшла теми по ним.
їх дзвонаріВ мене 8 день прострочення. В особистому кабінеті сьогодні побачила, що борг переданий в Кредитборгсолюшн. Хто це такі? Що за контора? Не знайшла теми по ним.

а скільки у вас прострочення було?Це не факторинг, а "договір доручення". Скоріше за все, той самий офіс, але колекшн, який на іншій товці, шоб не псувати "карму".
Сьогодні набрав робот, щось там якась акція, зайшов глянув, тіло по 250 грн в 2 тижні. Так і бути - закинув грошики. От це я розумію підхід, на таких умовах можна щось платити![]()
з кінця серпняа скільки у вас прострочення було?
Підкажіть, це клік кредит вам таку акцію зробив? Й чи телефонували до вашого оточення їх співробітники?Це не факторинг, а "договір доручення". Скоріше за все, той самий офіс, але колекшн, який на іншій товці, шоб не псувати "карму".
Сьогодні набрав робот, щось там якась акція, зайшов глянув, тіло по 250 грн в 2 тижні. Так і бути - закинув грошики. От це я розумію підхід, на таких умовах можна щось платити![]()
Просто взяв слухавку, там робот проговорив, що є індивідуальна акція в кабінеті. Зайшов - побачив - вніс платіж. Оточенню точно не телефонували.Підкажіть, це клік кредит вам таку акцію зробив? Й чи телефонували до вашого оточення їх співробітники?
Між іншим, це єдиний кредит, по якому я взагалі плачу. Я навіть чесно нк можу сказати навіщо я його сплачую.Просто взяв слухавку, там робот проговорив, що є індивідуальна акція в кабінеті. Зайшов - побачив - вніс платіж. Оточенню точно не телефонували.

Можливо тому, що поводять себе нормально, завдяки форуму до мене дійшло, на скільки мізки коротило до того, користуватися послугами МФО... Нагріб усі гроші, позакривав усі МФО, окрім кліка, там найбільше тіло, це перша просрочка - 3ій день, виходячи з тем на форумі роблю висновок, що з ними можна домовлятись, взагалі про них поганого знайти не можу, навіть дивує, щей виграли премію "аворд контора року 2023", й не дивно, хоча контора є контора, проте в данному випадку гівно пізнається в порівнянні, на скільки я розумію, це й на вашу думку сама лояльна контораПросто взяв слухавку, там робот проговорив, що є індивідуальна акція в кабінеті. Зайшов - побачив - вніс платіж. Оточенню точно не телефонували.
Між іншим, це єдиний кредит, по якому я взагалі плачу. Я навіть чесно нк можу сказати навіщо я його сплачую.![]()
Так це конторка майкредіту) Майкредіт - одні з самих лояльних. Я взагалі можу нічого не платити, бо я не в Україні, повертатись не планую. Так чисто, по 270 грн раз в 20 днів - не так то й багато). Решта - хай судять, хай відкривають виконавчі. Майна 0, рахунки пусті. Може, якихось десь 10-20 гривень максимум здеруть.Можливо тому, що поводять себе нормально, завдяки форуму до мене дійшло, на скільки мізки коротило до того, користуватися послугами МФО... Нагріб усі гроші, позакривав усі МФО, окрім кліка, там найбільше тіло, це перша просрочка - 3ій день, виходячи з тем на форумі роблю висновок, що з ними можна домовлятись, взагалі про них поганого знайти не можу, навіть дивує, щей виграли премію "аворд контора року 2023", й не дивно, хоча контора є контора, проте в данному випадку гівно пізнається в порівнянні, на скільки я розумію, це й на вашу думку сама лояльна контора
У мене доречі клік пропонують тіло розбити на платежі , а от май кредит тільки повну сумму з відсотками ( ! Хоча цікаво , адже одна компанія .Так це конторка майкредіту) Майкредіт - одні з самих лояльних. Я взагалі можу нічого не платити, бо я не в Україні, повертатись не планую. Так чисто, по 270 грн раз в 20 днів - не так то й багато). Решта - хай судять, хай відкривають виконавчі. Майна 0, рахунки пусті. Може, якихось десь 10-20 гривень максимум здеруть.
а в мене ситуація навпаки )))У мене доречі клік пропонують тіло розбити на платежі , а от май кредит тільки повну сумму з відсотками ( ! Хоча цікаво , адже одна компанія .
В любому випадку там договір на 30 днів , тож свої відсотки шалені нехай запхають в дупу )а в мене ситуація навпаки )))
Якщо не секрет,то кому продали?в мене вже продали, не хотіли йти на поступки і продали