CreditKasa Передали інформацію в Міжнародне бюро кредитних історій

• Автор теми Автор теми Andron 16
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

Andron 16

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
276
Andron 16 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
АТ «Міжнародне бюро кредитних історій», хто це? Другий тиждень прострочики. СreditKasa надіслала листа, що передали їм інформацію, яка псує мій кредитний рейтинг. Як на них реагувати? Телефон, картку я змінив, в соц. мережах зашифрувався, для контакта лишив електронку (дякую пораді небайдужих форумчан). Подивився інформацію про МБКІ, ніби приватна контора, статутний капітал великий 13 лямів. Це, часом, не наші українські "пінкертони"?

АТ «Міжнародне бюро кредитних історій», хто це? Другий тиждень прострочики. СreditKasa надіслала листа, що передали їм інформацію, яка псує мій кредитний рейтинг. Як на них реагувати? Телефон, картку я змінив, в соц. мережах зашифрувався, для контакта лишив електронку (дякую пораді небайдужих форумчан). Подивився інформацію про МБКІ, ніби приватна контора, статутний капітал великий 13 лямів. Це, часом, не наші українські "пінкертони"?
Одне з семи бюро кредитних історій.
Належить Creditinfo Group з офісом в Києві. Працює в сфері обміну кредитною інформацією...
Простіше - ті самі яйця що УБКІ, тільки в прфіль.

Також сьогодні надійшло від них на почту що передали в міжнародне бюро кредитних історій

Одне з семи бюро кредитних історій.
Належить Creditinfo Group з офісом в Києві. Працює в сфері обміну кредитною інформацією...
Простіше - ті самі яйця що УБКІ, тільки в прфіль.
То що від них очікувати?

Назад
Угорі