Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж дивлюсь.Щось таке собі.Сейчас идёт переда по Украине, про коллажи и коллекторов.
Зрозуміло.Нічого цікавого.Як завжди,ні прощо.Так не можна робить,але що ж ми можемо зробить???
Мля, неужто правда куратор?))) Хелп ми)))) Телика тоже нет)) Но ладно я, а компания че не помогла?))) А я тебе верила!(громко рыдаю в пододеяльник, заметь))))вы хоть диктуйте бо телевизора нема....
Прямо в точку.І ще так трошки пальчиком посварить і все?Можно я повангую: страх, коллекторы беспредельничают, забирают имущество, пугают соседей, коллекторам надо платить, иначе такое и вам будет. Если я ошибся, то интересно будет почитать, что новенького на ТВ придумали
Ну вот это вообще самое страшное... Особенно если это по телефону....Прямо в точку.І ще так трошки пальчиком посварить і все?
І саме основне ,що всі про це знають і поліція і наша влада.І всіх все влаштовує.Бабок відмили наших же.....Наші $$$вложили.....і за наші ж бабки нас і туруру ...і рідних теж....а потім ви б не хотіли хоть тіло заплатить....Мене одне дивує, ми вас продали колект.компаніі.Це як у рабство продали.Кому продали?фірмі яка не має навіть законних прав?чи як?я впевнена що більшість з них навіть ліцензіі не має на таку діяльністьМожно я повангую: страх, коллекторы беспредельничают, забирают имущество, пугают соседей, коллекторам надо платить, иначе такое и вам будет. Если я ошибся, то интересно будет почитать, что новенького на ТВ придумали
Пистец. Он осознал. И канал завел. Браво.Да и Геращенко сказал что случай который был в передаче лично под его контролем. И показали одного из звонилок, типа после того как довели его знакомую до выкидыша( теми же коллажами) он все осознал и теперь в ютубе канал ,он все рассказывает. И показали что СБУ с ними в теме.
Теперь, срочно, его нужно выбрать в депутаты, или дать какую-то должность...Пистец. Он осознал. И канал завел. Браво.
Хай медаль ще на нього надінуть.Це кошмар.Повідрвзати всім дітородні органи,щоб зараза не плодилась і все.Він осознав.Цікаво,що?Що він вбивця?Да и Геращенко сказал что случай который был в передаче лично под его контролем. И показали одного из звонилок, типа после того как довели его знакомую до выкидыша( теми же коллажами) он все осознал и теперь в ютубе канал ,он все рассказывает. И показали что СБУ с ними в теме.
блд як його,я надіюся,гарно нагнули він все зрозумів????блін не вірю......а до цього він не знав чим він займається????канал він завів....ска...пізно ...ну не твapb...жінка вже не поверне собі дитину і дай Боженько щоб в майбутньому мала діток.А далі що????дадуть пару років з них може якийсь рочок відсиде і випустять його за зразкову поведінку як миленького і піде він далі шукати пригод на свою жoпy...Пистец. Он осознал. И канал завел. Браво.
Тяжела и неказиста жизнь калососа он*ниста(((Сейчас идёт переда по Украине, про коллажи и коллекторов.