Передача Контролёр про коллектора

• Автор теми Автор теми Релаксика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Останнє редагування:
вы хоть диктуйте бо телевизора нема....
Мля, неужто правда куратор?))) Хелп ми)))) Телика тоже нет)) Но ладно я, а компания че не помогла?))) А я тебе верила!(громко рыдаю в пододеяльник, заметь))))
fargo, не смешно! Я доверчивая! (Уже рыдаю, обнимая пододеяльник)

Можно я повангую: страх, коллекторы беспредельничают, забирают имущество, пугают соседей, коллекторам надо платить, иначе такое и вам будет. Если я ошибся, то интересно будет почитать, что новенького на ТВ придумали

Можно я повангую: страх, коллекторы беспредельничают, забирают имущество, пугают соседей, коллекторам надо платить, иначе такое и вам будет. Если я ошибся, то интересно будет почитать, что новенького на ТВ придумали
Прямо в точку.І ще так трошки пальчиком посварить і все?

І саме основне ,що всі про це знають і поліція і наша влада.І всіх все влаштовує.Бабок відмили наших же.....Наші $$$вложили.....і за наші ж бабки нас і туруру ...і рідних теж....а потім ви б не хотіли хоть тіло заплатить....Мене одне дивує, ми вас продали колект.компаніі.Це як у рабство продали.Кому продали?фірмі яка не має навіть законних прав?чи як?я впевнена що більшість з них навіть ліцензіі не має на таку діяльність

Да и Геращенко сказал что случай который был в передаче лично под его контролем. И показали одного из звонилок, типа после того как довели его знакомую до выкидыша( теми же коллажами) он все осознал и теперь в ютубе канал ,он все рассказывает. И показали что СБУ с ними в теме.

Да и Геращенко сказал что случай который был в передаче лично под его контролем. И показали одного из звонилок, типа после того как довели его знакомую до выкидыша( теми же коллажами) он все осознал и теперь в ютубе канал ,он все рассказывает. И показали что СБУ с ними в теме.
Пистец. Он осознал. И канал завел. Браво.

Хай медаль ще на нього надінуть.Це кошмар.Повідрвзати всім дітородні органи,щоб зараза не плодилась і все.Він осознав.Цікаво,що?Що він вбивця?

Пистец. Он осознал. И канал завел. Браво.
блд як його,я надіюся,гарно нагнули він все зрозумів????блін не вірю......а до цього він не знав чим він займається????канал він завів....ска...пізно ...ну не твapb...жінка вже не поверне собі дитину і дай Боженько щоб в майбутньому мала діток.А далі що????дадуть пару років з них може якийсь рочок відсиде і випустять його за зразкову поведінку як миленького і піде він далі шукати пригод на свою жoпy...

Назад
Угорі